Mainos

Mies laihtui juok­su­ma­tol­la 20 kg puo­les­sa vuo­des­sa – Laih­du­tuk­sen vai­ku­tuk­set yl­lät­ti­vät

Lontoolaismies harjoitteli juoksumatolla kuuden kuukauden ajan ja kuvasi hurjan muodonmuutoksensa.

-

Lontoolainen Billy Richards päätti uudenvuodenlupauksenaan aloittaa juoksumattoharjoittelun tavoitteenaan pudottaa painoa. Hän treenasi säännöllisesi tammikuusta heinäkuulle ja kuvasi hurjan muodonmuutoksensa.

”Olin hidas ja kömpelö”

Projektinsa alussa Billy painoi 108 kg ja koki olonsa onnettomaksi.

- Ylipainoisena vointini oli huono. Olin kömpelö ja hidas. Halusin voida paremmin ja nauttia elämästäni.

Kuuden kuukauden juoksumattotreenin jälkeen hän painoi reilut 86 kiloa ja hänen vointinsa oli erinomainen. Miehen kuvasarjasta näkyy, miten nopeasti juoksumattotreeni laihduttaa ja kiinteyttää vartaloa.

Vaikka fyysinen muutos on huomattava, hän yllättyi, miten suuri vaikutus laihdutuksella oli mielialaan.

- Nyt olen paljon onnellisempi ja energisempi. Kaikki ovat huomanneet muutoksen ja kuulen tästä paljon kehuja.

Juoksumatto laihduttajien suosikki

Juoksumatto on tehokas kuntolaite laihdutukseen ja yhä useampi suomalainen treenaa nyt oman kodin rauhassa juosten tai kävellen. Kotoa löytyvä juoksumatto tekee kuntoilusta säännöllistä ja mahdollistaa harjoittelun ympäri vuoden säällä kuin säällä.

Yleinen harhaluulo on, että juoksumatto olisi isokokoinen ja kallis hankinta. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä laadukkaan ja tukevarakenteisen juoksumaton saa nykyään jo alle 700 eurolla. Modernin juoksumaton voi nostaa pystyasentoon harjoitusten välillä, jolloin se vie vain vähän lattiatilaa ja mahtuu pieneenkin kotiin.

Liikunnasta kannattaa tehdä luonteva osa omaa arkea. Suositulla Youtube-kanavallaan Billy tsemppaa muitakin onnistumaan laihdutuksessa.

Hän neuvoo aloittamaan juoksumattoharjoittelun 15 minuutin päivittäisellä treenillä ja lisäämään harjoittelun kestoa ja vauhtia kunnon kohotessa.

- Aloita rauhallisesti ja pidä myös vapaapäiviä. Innostuin treenaamisesta niin paljon, että en aina malttanut pitää taukoa. Huomasin, että tulokset näkyvät helpoiten valokuvista ja kehityksen näkeminen motivoi jatkamaan harjoittelua.

Artikkelissa mainitut juoksumatot

Kompakti ja tukevarunkoinen FitNord Sprint 100 -juoksumatto

Tehokas ja kestovahattu FitNord Sprint 500 -juoksumatto