Ukrainan sota: Oulun uk­rai­na­lai­set muut­ta­vat nyt omiin asun­toi­hin, Help Cen­te­ril­lä kii­reis­tä aikaa

Luitko jo tämän: Hevosia vä­ki­val­loin kä­sit­te­le­vät ken­git­tä­jät ovat ylei­nen, mutta vaiettu ilmiö

Vanhat kuvat: Näin pik­ku­jou­lu­ja on juh­lit­tu Oulussa 2000-lu­vul­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Mestari kävi kylässä – Jani Sie­vi­nen avasi ou­lu­lai­sil­le ju­nio­reil­le har­joit­te­lun saloja ja veresti uransa muis­to­ja hur­til­la huu­mo­ril­la: "En neuvo ketään, miten lasit pi­de­tään sil­mil­lä"

Suomen kaikkien paras uimari muistutti, että vaikka hifistely harjoittelussa on muotia, pätevät lajin ikiaikaiset lainalaisuudet altaassa yhä.

Raksilan uimahalli on Jani Sieviselle tuttu areena vuosikymmenten ajalta. Viikonloppuna hän jakoi altaan äärellä vinkkejä Lohien junioreille.
Raksilan uimahalli on Jani Sieviselle tuttu areena vuosikymmenten ajalta. Viikonloppuna hän jakoi altaan äärellä vinkkejä Lohien junioreille.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Tilanne Ouluhallin neuvotteluhuoneessa on hauska. Oulun Lohien nuoret uimarit kuuntelevat tarkasti, kun heille viikonlopun harjoituksissa tekniikkavinkkejä jakanut Jani Sievinen kertoo ennen luentoaan uransa merkkipaaluista.

Lohien juniorit tuntevat kyllä 2020-luvun tähtitubettajat ja muut somejulkkikset, mutta vielä tovi sitten Sievisen nimi tai saavutukset eivät olleet kaikille tuttuja.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.