Jalkapallo: Eemeli Rait­ti­nen olisi ha­lun­nut pelata enemmän AC Oulun lii­ga­jouk­kuees­sa

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Mat­kai­lu- ja ra­vin­to­la-ala toivoo vii­sas­ta po­li­tiik­kaa – "työ­pe­räi­sen maa­han­muu­ton edis­tä­mi­sel­lä on kiire"

MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi sanoo, että anniskelun arvonlisäveroa pitäisi alentaa 14 prosenttiin. Lapin mukaan se siirtäisi kulutusta ravintoloihin, lisäisi työllisyyttä ja pitkällä aikavälillä myös verotuloja.

Lue Digiä kuukausi _eurolla_

Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.