Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Kisa vaalien yk­kös­pai­kas­ta on nyt huip­pu­ki­reä, ja siksi pienet mo­kai­lut tai on­nis­tu­mi­set voivat rat­kais­ta lop­pu­tu­lok­sen

Rikokset: Yli­vies­kan kou­lu­puu­ko­tuk­ses­ta epäilty van­git­tu

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lou­nais-Suo­men poliisi vaatii viittä miestä van­git­ta­vak­si epäil­ty­nä ter­ro­ris­mi­ri­kok­sis­ta – poliisi jär­jes­tää tie­do­tus­ti­lai­suu­den kello 18

Miehiä epäillään terroristisen teon suunnittelusta. Asiassa ei poliisin mukaan ole akuuttia vaaraa.

Lounais-Suomen poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltynä terrorismirikoksista. Satakunnan käräjäoikeus tekee päätöksen asiasta tänään.

Käräjäoikeuden listauksen mukaan vangittavaksi vaaditaan viittä miestä, joilla on suomenkieliset nimet. Neljää heistä vaaditaan vangittavaksi epäiltynä terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelusta ja terroristisessa tarkoituksessa tehdystä tahallisesta räjähderikoksesta. Yhtä vaaditaan vangittavaksi epäiltynä terroristisessa tarkoituksessa tehtävän rikoksen valmistelusta.

Miehistä ainakin neljä on syntynyt 1990-luvulla.

Lounais-Suomen poliisi kertoo Twitterissä, että henkilöiden epäillään suunnitelleen terroristista tekoa. Poliisin mukaan asiassa ei kuitenkaan ole akuuttia vaaraa. Epäiltyjen kerrotaan asuvan Satakunnassa Kankaanpään seudulla. Poliisi otti heidät kiinni tiistaina.

Lounais-Suomen poliisilaitos järjestää asiasta mediatilaisuuden tänään iltakuudelta. Poliisista kerrotaan STT:lle, että asiaa ei kommentoida ennen mediatilaisuutta.

Asiasta kertoi aiemmin Yle.