Lop­puun­myy­ty Qstock rikkoo jälleen kä­vi­jä­en­nä­tyk­sen­sä – fes­ti­vaa­lil­le odo­te­taan yh­teen­sä 40 000 kävijää

Festivaali on loppuunmyyty jo seitsemättä kertaa peräkkäin, Qstockista kerrotaan.

"Uudet aluejärjestelyt ja kulkuväylät parantavat festivaalialueen toimivuutta ja viihtyisyyttä entisestään", Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi. Arkistokuva.
"Uudet aluejärjestelyt ja kulkuväylät parantavat festivaalialueen toimivuutta ja viihtyisyyttä entisestään", Qstockin festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi. Arkistokuva.
Kuva: Matti Räty

Qstock-festivaali tulee tekemään tänä vuonna uuden yleisöennätyksensä, kun paikalle saapuu tänä vuonna yhteensä 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana. Festivaali on loppuunmyyty jo seitsemättä kertaa peräkkäin.

Festivaalialueella tehdyt järjestelyt mahdollistavat sen, että alueelle voidaan 2500 henkeä enemmän kuin viime vuonna. Tämän vuoden uudistuksia ovat muun muassa Sirkusteltan siirtyminen Raatista Kuusisaareen ja pienemmän Koomalavan muutto puolestaan Raatin saareen.

Festivaalijuhlijoiden kulkemista Kuusisaaren ja Raatin välillä helpottaa uusi kymmenen metriä leveä Kissankoskenrannan silta.

– Uudet aluejärjestelyt ja kulkuväylät parantavat festivaalialueen toimivuutta ja viihtyisyyttä entisestään. Samassa suhteessa kasvavan asiakasmäärän myötä myös kaikkia alueen palveluita mitoitetaan vastaamaan tarvetta. Kaiken kaikkiaan ennätyksellisen hieno Qstock tulossa, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella 26.–27 heinäkuuta. Qstockissa tullaan näkemään 60 esiintyjää kuudella eri lavalla. Festivaalilla esiintyvät muiden muassa yhdysvaltalaiset Thirty Seconds To Mars ja The Offspring, Ville Valo & Agents sekä australialainen Airbourne.