Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Lei­jo­na­ku­nin­kaan pitkä tie – harva muis­taa, että Jukka Jalosen piti käydä syvällä ennen kuin ura lähti kun­nol­la lentoon

Television viihdeohjelmiin ei sadellut kutsuja vielä 1990-luvulla, kun nuori valmentaja sai potkut Ilveksestä ja harjoitti ammattiaan huippukiekkoilun laitamailla Italiassa sekä Englannissa. Myös tähtipelaajilta on tullut matkan varrella kovaa kritiikkiä.

Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkohistorian menestynein valmentaja. Riiassa hänelle avautuu mahdollisuus Leijonat-uran kolmanteen maailmanmestaruuteen.
Jukka Jalonen on Suomen jääkiekkohistorian menestynein valmentaja. Riiassa hänelle avautuu mahdollisuus Leijonat-uran kolmanteen maailmanmestaruuteen.
Kuva: TOMS KALNINS

Näinä alkukesän päivinä Jukka Jalonen on yksi suosituimmista suomalaisista. Miljoonayleisö on todistanut kotisohvilla, kuinka valmentajavelho on jälleen kerran johdattanut Leijonat MM-turnauksen mitalipeleihin.

Vuosien 2011 ja 2019 maailmanmestaruudet kangastelevat yhä tuoreina kansakunnan kollektiivisessa muistissa, eikä kolmas täysosuma ole kaukana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.