Suviseurat: Su­vi­seu­rat eivät olekaan Räys­kä­län ky­lä­kau­pal­le kul­ta­kai­vos

Kolumni: Yh­dys­val­tain abort­ti­pää­tök­sen hä­viä­jiä ovat ta­sa-ar­vo ja naisten ih­mi­soi­keu­det, ja ke­hi­tyk­ses­tä on syytä olla huo­lis­saan myös täällä

Tilaajille

Las­kiai­nen on hel­mi­kuun herk­ku­het­ki – täyt­tees­tä ei tar­vit­se nyt kiis­tel­lä, sillä hil­lol­le ja man­te­li­mas­sal­le löytyy uusi vaih­to­eh­to

Pullaa vai pannukakkua, hilloa vai mantelimassaa? Kokeile myös kaupan hyllystä löytyvää valmistäytettä, raakapullia tai minipannareita. Pääruoaksi sopii höyryävä herne-, linssi- tai gulassikeitto.

Jos mantelimassa ei maistu ja hilloakin syöt mieluummin pannarin kanssa, tee laskiaispullien väliin helppo Biscoff-täyte.
Jos mantelimassa ei maistu ja hilloakin syöt mieluummin pannarin kanssa, tee laskiaispullien väliin helppo Biscoff-täyte.
Kuva: Nanna Rintala

Laskiaispulla on suomalaisten ja ruotsalaisten yhteinen herkku. Perinteiselle mantelimassa- tai hillotäytteelle löytyy taas uusi vaihtoehto: nutellojen ja muiden levitteiden hyllystä löytyvä, Wilhelmiina-keksin makuinen Biscoff-tahna sopii laskiaispullan täytteeksi mallikkaasti.

Pannukakku saa uuden muodon, kun se paistetaan ison muffinipellin koloissa. Kuppimainen muoto pitää hyvin hillot ja kermavaahdot sisällään.