Eläimet: Ou­lu­lai­nen per­heen­äi­ti tilasi netistä munia, ja nyt oma­ko­ti­alueel­la ku­jer­taa lähes 60 vii­riäis­tä

Työmaa: Ra­ken­nus­työt koet­te­le­vat Nal­li­ka­rin idylliä tänä kesänä

Urheilu: Oliko Oulun kes­kus­ken­tän alla sa­lai­nen be­to­ni­le­vy, josta Lipon pe­laa­jat saivat etua?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Las­kiai­nen on hel­mi­kuun herk­ku­het­ki – täyt­tees­tä ei tar­vit­se nyt kiis­tel­lä, sillä hil­lol­le ja man­te­li­mas­sal­le löytyy uusi vaih­to­eh­to

Pullaa vai pannukakkua, hilloa vai mantelimassaa? Kokeile myös kaupan hyllystä löytyvää valmistäytettä, raakapullia tai minipannareita. Pääruoaksi sopii höyryävä herne-, linssi- tai gulassikeitto.

Jos mantelimassa ei maistu ja hilloakin syöt mieluummin pannarin kanssa, tee laskiaispullien väliin helppo Biscoff-täyte.
Jos mantelimassa ei maistu ja hilloakin syöt mieluummin pannarin kanssa, tee laskiaispullien väliin helppo Biscoff-täyte.
Kuva: Nanna Rintala

Laskiaispulla on suomalaisten ja ruotsalaisten yhteinen herkku. Perinteiselle mantelimassa- tai hillotäytteelle löytyy taas uusi vaihtoehto: nutellojen ja muiden levitteiden hyllystä löytyvä, Wilhelmiina-keksin makuinen Biscoff-tahna sopii laskiaispullan täytteeksi mallikkaasti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.