Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Las­kee­ko korona to­dis­tu­sar­vo­sa­naa?

Perheessämme on niin koululaisia kuin vakavan koronataudin riskiryhmäläisiäkin. Siispä olemme koko korona-ajan noudattaneet viranomaisten koronaohjeita tarkasti. Koulusta on ohjeistettu jäämään kotiin niin lievissä oireissa kuin altistumisten jälkeenkin.

Näin hyvässä uskossa toimimmekin. Koulussa ollessaan lapset suorittivat liikuntatunnit ulkona raittiissa ilmassa lenkkeillen, eikä tähän tullut koulusta mitään ilmoitusta etteikö se kävisi. Emme tienneet, että pinnan alla muhi ongelmia.

21.4., varsin myöhäisessä vaiheessa siis, saimme yllättäen tiedon koulun liikunnanopettajalta, että lapsemme poissaolojen ja lenkkeilyn takia liikunnasta ei ole tarpeeksi näyttöjä, ja arvosanaksi tulee välttävä. Huolestuimme, koska näyttöjen antamiseen oli vain viikkoja. Pyysimme välittömästi opettajalta apua miten voisimme järjestää puuttuvia näyttöjä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.