Puheenaihe: Onko pyö­rä­var­kauk­sia mah­dol­lis­ta estää?

Vanhat kuvat: Ve­den­pai­su­mus ali­ku­lus­sa ja muita Oulun tulvia

Video: Bussi ajoi tör­keäs­ti päin pu­nai­sia Kai­jon­har­jus­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lap­si­per­heet saavat Oulussa en­nal­ta­eh­käi­se­vää apua myös kesällä

Väestöliiton vanhemmuuden asiantuntijat esittivät huolensa (Kaleva 14.7.) mielipidekirjoituksessaan siitä, kuka auttaa ja tukee kesällä lapsiperheitä hädässä? Oulun kaupungin sosiaalipalveluissa muun muassa perhesosiaalityö tarjoaa ennaltaehkäisevää apua ympäri vuoden. Perhesosiaalityön tavoitteena on tarjota perheille oikea-aikaiset ja vaikuttavat palvelut, jotka tukevat perhettä toivottuun muutokseen.

"Joskus jo tieto siitä, että tukea on mahdollista saada sekä kuulluksi tuleminen kohtaamisessa ammattilaisen kanssa voivat olla riittävä tuki hetkeen."

Palveluja voivat olla esimerkiksi konkreettinen apu kotiin lapsiperheiden kotipalveluna, tai tuki vanhemmuuteen ja sujuvaan arkeen perhetyön muodossa. Perhesosiaalityössä ohjataan perheitä lisäksi sopiviin palveluihin ja tehdään yhteistyötä perheen verkostojen kanssa.

Perhesosiaalityöhön ja muihin Oulun kaupungin palveluihin perhe voi ohjautua helposti esimerkiksi kaupungin verkkosivuilta löytyvän sähköisen yhteydenottokanava Pyydä apua -napin kautta, jossa lupauksena on työntekijän yhteydenotto perheeseen kolmessa arkipäivässä myös loma-aikoina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.