Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kym­me­nen SM-kul­lan mies liittyy Kem­pe­leen Kirin miesten val­men­nus­ryh­mään – "Mie­les­tä­ni KeKi on ollut nou­sus­sa oleva joukkue viime vuo­si­na"

Mikko Korhonen, 38, on yksi pesäpallokenttien meritoituneimmista henkilöistä. Sotkamon Jymyn kasvatti voitti pelaajaurallaan Kainuun kultajunassa kahdeksan Suomen mestaruutta. Lisäksi hän johdatti Jymyn kultakantaan pelinjohtajana vuosina 2014 ja 2015.

Kausina 2020 ja 2021 Korhonen oli Joensuun Mailan viuhkamiehenä, mutta sesongit olivat pettymyksen sävyttämiä. Pesti Pohjois-Karjalassa päättyi potkuihin viime elokuussa.

Tuolloin Korhonen jätti oven raolleen paluulle pesäpallon pariin, mutta totesi esimerkiksi Ylen haastattelussa, ettei laji ole hänelle pakkomielle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.