Showpaini: Näin yli­opis­to­tut­ki­jas­ta kuo­riu­tuu yli­voi­mai­nen Va­lio­yk­si­lö

Sää: Kolea kesäsää vaihtuu ensi vii­kol­la läm­pi­mään

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kuuska soi Oulussa ko­ti­mai­sin voimin elokuun lopussa – ko­ro­na­ra­joi­tuk­set estivät Bonnie Tylerin tulon

Kuuska Soi -festivaali järjestetään Oulun Kuusisaaressa lähes alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 22. elokuuta. Koronaviruspandemian vaikutukset näkyvät kuitenkin festivaalin artistikattauksessa sekä käytännön järjestelyissä.

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen walesilainen laulaja Bonnie Tyler ei pääse esiintymään festivaalille. Syynä ovat koronaviruksen vuoksi asetetut matkustusrajoitteet.

Neljättä kertaa järjestettävää festivaalia tähdittävät kotimaiset artistit Kaija Koo, Dingo, Neon 2, Mamba, Maija Vilkkumaa, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

– Olemme todella iloisia, että Suomen koronavirustilanne mahdollistaa festivaalin järjestämisen elokuussa. Uskomme, että sekä artistit että yleisö odottavat malttamattomana toistensa kohtaamista. Esiintyjien ja konserttiyleisön turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Toimimme annettavien viranomaisohjeiden mukaisesti, sanoo festivaalia järjestävän RH Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala tapahtuman tiedotteessa.