Showpaini: Näin yli­opis­to­tut­ki­jas­ta kuo­riu­tuu yli­voi­mai­nen Va­lio­yk­si­lö

Kaleva Live: Voi­mis­te­lu­päi­vät jat­ku­vat Ou­lu­hal­lis­sa

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kuuska soi -fes­ti­vaa­lil­le myyty noin 7 000 lippua – jär­jes­tä­jän mukaan mer­kit­tä­vin tur­val­li­suus­toi­mi on tilava alue, jo­kai­sel­le osal­lis­tu­jal­le on varattu oma pöy­tä­paik­ka

Aluehallintovirasto suhtautuu kesän suurimman musiikkifestivaalin järjestämiseen luottavaisesti, mikäli turvallisuus- ja hygieniaohjeiden noudattamisessa ollaan tarkkoina. Aiempi Varjo-festivaali ei vaikuta lisänneen koronatartuntoja.

Festivaalialueen rakentaminen aloitettiin aitojen ja lavojen pystytyksellä torstaiaamuna. Kuvassa RH Entertainmentin tuottaja Sami Ahonen.
Festivaalialueen rakentaminen aloitettiin aitojen ja lavojen pystytyksellä torstaiaamuna. Kuvassa RH Entertainmentin tuottaja Sami Ahonen.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Kuusisaaressa järjestettävään yksipäiväiseen Kuuska soi -festivaaliin oli keskiviikkoaamuun mennessä myyty jo noin 7 000 lippua. Kyseessä on Pohjois-Pohjanmaan suurin kesän musiikkifestivaali.

RH-Entertainment Oy:n toimitusjohtaja Riki Huhtala kertoo, että festivaalin runsas väkimäärä on otettu huomioon järjestelyissä koronavirusta silmällä pitäen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.