Kaupat: Yk­si­näi­nen hal­pa­kaup­pa pyörii ket­ju­jen pu­ris­tuk­ses­sa Hau­ki­pu­taal­la

Eläimet: Lau­ha-lam­mas ilah­dut­taa asuk­kai­ta ou­lu­lai­ses­sa hoi­va­ko­dis­sa

Jääkiekko: Jesse Pul­ju­jär­vi pes­tat­tiin tes­ti­so­pi­muk­sel­la NHL-seu­raan

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Kuu­sa­mo­lais­nuo­ret ky­syi­vät EU-ko­mis­saa­ril­ta, pi­täi­si­kö Suomen Ve­nä­jän-vas­tai­sel­le rajalle ra­ken­taa aita – Ur­pi­lai­nen torjui aja­tuk­sen ja muis­tut­ti, että EU ja Venäjä tar­vit­se­vat yh­teis­työ­tä il­mas­to- ja ym­pä­ris­tö­asiois­sa

Kuusamon lukiolaisia askarrutti EU-komissaari Jutta Urpilaisen virtuaalitapaamisessa myös ilmastopakolaisuus. Komissaari loi Pohjois-Pohjanmaalle myönteistä näkymää elpymisrahojen vihreän siirtymän ja digitaalisuuden hyödyntämisessä.

Kuusamolaisnuoret Kai Yin, Jonna Käkelä ja Saana Suorajärvi pääsivät esittämään virtuaalitapaamisessa kysymyksiä EU-komissaari Jutta Urpilaiselle.
Kuusamolaisnuoret Kai Yin, Jonna Käkelä ja Saana Suorajärvi pääsivät esittämään virtuaalitapaamisessa kysymyksiä EU-komissaari Jutta Urpilaiselle.
Kuva: Mirja Niemitalo

– Pitäisikö Suomen Venäjän-vastaista rajaa harkita aidattavaksi, kuten eräissä muissa EU-maissa on ulkorajoilla tehty, kysyivät Kuusamon lukiolaiset maanantaina virtuaalimatkalla Pohjois-Pohjanmaalla vierailleelta EU-komissaari Jutta Urpilaiselta.

Komissaarin vastaus oli ennalta arvattavissa. Ei pidä.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.