Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kur­di­ky­sy­mys la­tis­tet­tiin kir­kol­li­sek­si mo­ra­li­soin­nik­si

Piispa Keskitalon medialausuntoja (Iltalehti 7.2., Kaleva 8.2.) lukiessa herää muutamia kysymyksiä. Mikä on ”kirkon kanta” Erdoğaniin, kun Oulussa 6.2. järjestetty mielenosoitus ei piispan mukaan sitä edusta? Mikä on ”kirkon kanta” kurdikysymykseen, entä ihmisoikeuksiin? Jos mielenosoitus kerran ei edusta ”kirkon kantaa”, niin mikä se kirkon kanta sitten on – ja mistä lähtien kirkolla ylipäätään on näihin asioihin ollut kanta?

"Erdoğania kritisoivalle mielenilmaukselle ei koskaan löydy sopivaa ajankohtaa, mikäli yleistä mielipidettä Suomessa haluaa kuunnella."

Piispan lausuntoja lukiessa herää myös kysymys, millainen on työnantaja, joka työntekijänsä kanssa ensin keskustelematta antaa hänestä henkilöön käyviä arvioita lehdistölle. Esimerkiksi sellaisten henkilökohtaisten ominaisuuksien kuin tunneälyn arvioiminen pitäisi tehdä jossain muualla kuin Iltalehdessä. Asiaan liittyy myös työsuojelullinen näkökulma sekä näkökulmat työntekijän poliittisesta ilmaisunvapaudesta.

Erdoğania kritisoivalle mielenilmaukselle ei koskaan löydy sopivaa ajankohtaa, mikäli yleistä mielipidettä Suomessa haluaa kuunnella.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.