Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Ku­nin­gat­ta­ren kau­pun­gis­sa

sijainti: 52°05,86 P 04°16,05 I, tuuli: NW 8m/s, 18° C, Aurinkoista Scheveningen kaupungin satamassa klo 16:30, reilut 10 meripeninkulmaa pohjoiseen

sijainti: 52°05,86 P 04°16,05 I, tuuli: NW 8m/s, 18° C, Aurinkoista Scheveningen kaupungin satamassa klo 16:30, reilut 10 meripeninkulmaa pohjoiseen Rotterdamista. Upean tuntuinen hollantilaiskaupunki, jossa parhaillaan kalafestivaalit meneillään. Vieressä kilometrien pituiset aurinkorannat, kasinot, pubit ja kaupat.

Todettiin, että kukaan meistä ei ollut tällaisesta kaupungista kuullutkaan, joten yllätys oli melkoinen. Aurinko paistaa ja lämpötila on +18 astetta. Ja Hollannin kuningatar asuu kuulemma täällä!

Aloitimme välittömästi ruoan laiton. Peseydymme ja otamme rauhallisesti. Mukava tunne, kun alus ei pitkästä aikaa heilu kuin heikkopäinen. Laiturilla heti vastassa lukuisa joukko ystävällisiä ja kiinnostuneita ihmisiä, jotka puhuvat englantia! Aiomme odottaa täällä, kunnes säätiedotus lupaa vähintään kahdeksi päiväksi asiallista tuulta.