Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kir­kol­ta odot­tai­si eri­lai­suu­den su­vait­se­mis­ta

Tuntui pahalta lukea tuomiorovasti Satu Saarisen haastattelu ”Naisvihamielisyyttä näkyy, kun vähän pintaa raaputtaa” (Kaleva 5.3.). Olenko minäkin naisvihaaja?

Niissä herätysliikkeissä, joissa virkakysymys on perinteinen, en kertaakaan ole kuullut puhetta, jota mitenkään voisi tulkita naisten vihaamiseksi.

Jeesus antoi lapselle ja naiselle tasavertaisen ihmisarvon. Globaalissa kuvassa lapset, naiset ja miehet ovat tasavertaisia pääsääntöisesti niissä maissa, joissa kristinuskolla on merkittävä asema. Me kaikki olemme Jumalan luomuksia, joten hänen työtään emme voi kritisoida, vihaamisesta puhumattakaan. Löytyykö minustakin raaputtamalla tuomiorovastin leimaama ”naisten vihaaja”?

Onko Jumala todellakin olemassa? Oletetaanpa, että persoonallinen Jumala on olemassa. Silloin se tarkoittaa sitä, että Hän ilmoituksensa mukaan on luonut kaiken; mikro- ja makromaailman sekä kaiken niiden väliltä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.