Kirkko tar­joi­lee pyhää vettä Qstoc­kis­sa – "Joka tästä läh­tees­tä juo, ei ole koskaan ja­noi­nen"

Oulun evankelis–luterilaisten seurakuntien teltta nousee 26.–27.heinäkuuta Qstockin festivaalialueelle. Tänä vuonna telttaan avataan Holy Water Bar, jonka tiskiltä tarjotaan maksuttomia vesipohjaisia drinkkejä, tiedottaa Oulun seurakunnat.

Vesibaarin logo.
Vesibaarin logo.
Kuva: Oulun ev.lut. seurakunnat

Oulun evankelis–luterilaisten seurakuntien teltta nousee 26.–27.heinäkuuta järjestettävän Qstockin festivaalialueelle jo yhdennentoista kerran. Tänä vuonna telttaan avataan Holy Water Bar, jonka tiskiltä tarjotaan maksuttomia vesipohjaisia drinkkejä, tiedottaa Oulun seurakunnat.

Vesibaari on seurakuntapastori Salla Autereen ja nuorisotyönohjaaja Jouni Heikinheimon idea, joka on syntynyt halusta tarjota festivaalikävijöille jotain syötävää tai juotavaa. Vesi valittiin baarin teemaksi kristillisten merkitystensä vuoksi.

– Vesi on suojellut meitä jo kohdussamme, ja kasteen vesi kantaa läpi elämän. Raamatun sanojen mukaan, joka tästä lähteestä juo, ei ole koskaan janoinen, Autere kertoo tiedotteessa. 

Seurakuntien teltta löytyy entiseltä paikalta päänsisäänkäynnin läheisyydestä infopisteen vierestä, ja se on auki molempina Qstock-päivinä aamusta iltaan saakka.

– Tarjoamme lepopaikkaa ja meille voi käydä juttelemassa ihan mistä vaan, hengellisistä asioista tai vain kuulumisista, Autere sanoo.