vastaa kyselyyn: Tuetko työn­te­ki­jä­jär­jes­tö­jen mie­len­il­mauk­sia ja lak­ko­ja?

Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Jääkiekko: Miksei Saku Mäen­alas­ta pääs­tet­ty NHL-lei­ril­le?

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Kii­min­gin Ur­hei­li­joi­den kas­vat­ti Siri Eskola piti Mansen kul­ta­haa­veet elossa

Naisten pesäpallomestaruus ratkeaa lauantaina Tampereella.

Kiimingin Urheilijoiden kasvatti Siri Eskola voitti kaudella 2019 mestaruuden Jyväskylän Kirittärissä. Kuvassa hän lyö Kempeleen Kirin lukkarin Elina Kärsämän nostamaan syöttöön.
Kiimingin Urheilijoiden kasvatti Siri Eskola voitti kaudella 2019 mestaruuden Jyväskylän Kirittärissä. Kuvassa hän lyö Kempeleen Kirin lukkarin Elina Kärsämän nostamaan syöttöön.
Kuva: Matti Räty/Arkisto

Naisten Superpesiksen 4. loppuottelu, Porin Pesäkarhut–Manse 1–2 (1–0, 1–6, 0–0, 4–5)

Porin Pesäkarhut oli äärimmäisen lähellä päästä juhlimaan mestaruutta kotikentällään, mutta vaiheikkaan lopun jälkeen Manse juhli pelin voittoa kotiutuslyöntikisan toisilla jatkopareilla.

Ratkaisuhetkien sankariksi nousi Kiimingin Urheilijoiden kasvatti Siri Eskola.

Ennen kotiutuslyöntikisaa Eskolalla oli suuria vaikeuksia mailan varressa. Ajatukset eivät menneet ollenkaan yksiin Mansen pelinjohtajan Antti Vihtkarin kanssa ja merkkivirheitäkin tuli useita. Kahdeksasta kärkilyöntiyrityksestään Eskola onnistui kerran.

Kotiutuslyöntikilpailussa merkki oli selkeä ja kaksikolle tuli pelkkiä onnistumisia. Eskola kotiutti huippunopean Saaga-Angelia Raudasojan kolmesti: kaksi kertaa tuppinäpyllä ja niiden jälkeen kovalla kakkosrajapuhkaisulla.

– Kyllä jännitti, mutta luotin ulkopeliimme, että ei meidän tarvitse tehdä kuin muutama juoksu. Taistelimme loppuun asti ja on aivan ihanaa, että sarja jatkuu vielä ensi viikkoon, Eskola kertoi Ylen kenttähaastattelussa.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.