Tulipalot: Tältä näyt­tä­vät tu­li­pa­lon jäljet Oulun Ran­ta­ka­dul­la

Koulut: Oulun ainoa kak­si­kie­li­nen enk­ku­luok­ka pyörii Poh­jois-Ri­ta­har­jus­sa

Ihmiset: Hai­luo­to­lai­sel­la Juha Topilla on tai­to­ja, joiden vuoksi elo­ku­va­tuo­tan­not soit­ta­vat hänelle

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kesä, fes­ta­rit ja me­tal­li­mu­siik­ki — Radio Kalevan Me­tal­li­lou­hok­sen en­sim­mäi­ses­sä ke­sä­jak­sos­sa tun­nus­tel­tiin yöt­tö­män yön taikaa

Metallilouhos on Radio Kalevan kerran kuukaudessa esitettävä metallimusiikin-erikoisohjelma, jossa puhutaan ja kuunnellaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa vakiojäseninä toimivat Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon, For My Pain..) ja Juho Viinikanoja (Slow Fall), sekä juontaja Ville Muikkula.

Oulu
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.
Radio Kalevan kerran kuukaudessa metallimusiikin erikoisohjelmassa istahdetaan kuuntelemaan raskaampaa musiikkia läheltä ja kaukaa. Studiossa Ville Muikkula, Lauri Tuohimaa ja Juho Viinikanoja.

Kesä on tummiin pukeutuvalle metallimusiikin ystävälle hienoa aikaa: on festivaaleja, aikaa esitellä paremmin omaa bändipaita-varastoaan ja ennen kaikkea kuunnella vähän raskaampaa musiikkia samanhenkisten ihmisten kanssa.

Radio Kalevan Metallilouhoksessa toteutettiin sen ensimmäisenä kesänä juuri tällaista mantraa tuplajaksojen merkeissä. Lauri Tuohimaa ja Ville Muikkula istahtivat viileältä tuntuvan Solistinkadun studion penkille ja nappasivat soittoon musiikkia, jotka soveltuvat mainiosti kesän rientoihin ja herkkupöytään.

Ohjelmassa kuullaan myös kahden kappaleen minivierailu Slow Fall -yhtyeen Lasse Launimaalta ja myöhemmin Metallilouhoksen vakijäseneksi nousseen Juho Viinikanojan kanssa.

Kuuntele jakso alla olevasta playeristä!

Radio Kalevan Metallilouhos: Kesäkuu 2023
Tekijä: Ville Muikkula

Radio Kalevan Metallilouhos kuullaan seuraavan kerran perjantaina 2.2. klo 17 alkaen! Ensimmäisten jaksojen uusinnat soivat lauantaisin klo 22 alkaen!

Radio Kalevan Metallilouhoksen kesäkuun '23 soittolista

Snakebearer - Priestess of Pestilence (Kuukauden paikallinen)

Slow Fall - Omega

Soilwork - As We Speak

Kreator feat. Sofia Portanet - Midnight Sun

Sentenced - Drown Together

Motörhead - We Are Motörhead

Type O'Negative - I Don't Wanna Be Me

Pantera - Psycho Holiday

Mokoma - Takatalvi

Armada North - The Flower of a Dead Man

Iron Maiden - The Talisman

Slayer - Season in the Abyss