Mainos

Kau­pun­ki­seik­kai­lu Ro­tuaa­ri­Ral­li valtaa syys­kuus­sa Oulun jo nel­jät­tä kertaa

Syksyn paras tykypäivä RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu valtaa Oulun perjantaina 18. syyskuuta kello 16–20.

PPY:n jäsenyritykset pääsevät mukaan 18. syyskuuta järjestettävään RotuaariRalliin edullisemmalla osallistumismaksulla.
PPY:n jäsenyritykset pääsevät mukaan 18. syyskuuta järjestettävään RotuaariRalliin edullisemmalla osallistumismaksulla.

Syksyn paras tykypäivä RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu valtaa Oulun perjantaina 18. syyskuuta kello 16–20. Nyt jo neljättä kertaa järjestettävä RotuaariRalli-kaupunkiseikkailutapahtuma tarjoaa toiminnallisen iltapäivän kaupungin keskustassa ja tapahtuma sopii niin tiimihenkeä nostattavaksi virkistyspäiväksi yritysryhmille kuin myös kaveriporukoille.

RotuaariRalli on mobiilisovelluksen avulla toteutettava, rento kaupunkiseikkailu, jonka lähtö- ja maaliintulopaikkana Rotuaarin aukio. Tapahtuma koostuu noin 30 Rallirastista, jotka vaativat päättelykykyä, reipasta asennetta sekä ennen kaikkea hyvää tiimihenkeä. Tavoitteena on suorittaa rasteja niin paljon kuin ehtii tai haluaa, mutta määrän lisäksi myös laatu vaikuttaa pisteisiin.

”Tapahtuma on löytänyt loistavasti paikkansa oululaisessa tapahtumakentässä ja vuosittain mukana on myös noin 15 paikallista yhteistyöyritystä, jotka satsaavat hienosti tapahtumaan tarjoamalla hauskan aktiviteetin esimerkiksi toimitiloissaan. Lajivalikoima rasteilla on todella laaja – epidemiakauden aikana on ollut hyvin aikaa kehitellä hauskoja juttuja rallikansan pään menoksi”, nauraa Niina Seppänen Tapahtumatuotanto Voltista. 

”Yleensähän RotuaariRalli on järjestetty toukokuussa, mutta koronaepidemian vuoksi tämän vuoden tapahtuman järjestelyihin tuli yllättäen 4,5 kuukautta lisäjärjestely- ja suunnitteluaikaa”, kertoo Niina Seppänen.

Kisaluokkia tässä esimerkiksi firman virkistyspäiväksi loistavasti soveltuvassa tapahtumassa on kaksi; rennompaan menoon sopii 2–6 osallistujan joukkueista koostuva Jokamiesluokka sekä kilpailuhenkisempi ja enemmän haastetta kaipaavien Erikoisluokka, joka on luonteeltaan parikilpailu.

”Erikoisluokassa kisataan Amazing Race -tyylisesti ja osa rasteista on Jokamiesluokkaan verrattuna esimerkiksi liikunnallisesti haastavampia. Tällä hetkellä tuotekehityksen ja testauksen alla on muun muassa armeijatyylinen esteratarasti”, paljastaa Niina Seppänen. 

”Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on ollut tapahtuman loistavana kumppanina alusta saakka ja haluammekin tukea paikallisia yrityksiä tänä vaikeana aikana. Jäsenyritykset pääsevät yhteistyökumppaneiden tapaan mukaan muita edullisemmalla osallistumismaksulla”, muistuttaa Niina Seppänen.

Tapahtuman hyväntekeväisyyskohteena oleva Lastenklinikoiden Kummit ry ja paikallisena kohteena OYS:n lastensairaala on tapahtuman virallinen hyväntekeväisyyskohde ja tähän mennessä onkin kerätty jo noin 5 000 euron potti tähän hyvään tarkoitukseen. ”Haastamme alueen yritysporukat mukaan tekemään hyvää kanssamme”, kertoo Niina Seppänen.