Mainos

Kaup­pu­ri 5 siirtyi luo­tet­ta­van ja nopean net­ti­yh­tey­den turvin ri­peäs­ti nou­to­ruo­kaan ja ko­tiin­kul­je­tuk­siin

Tehokas ja moitteetta toimiva nettiyhteys mahdollistaa yritykselle nopean verkkokaupan.

Kauppuri 5 Burgersin ravintoloitsija Aki Mursu on tyytyväinen Elisan 5G-yhteyteen, jonka yritys otti käyttöön toukokuussa. Kuva on otettu koronarajoitusten aikaan. Tällä hetkellä ravintolassa voi aterioida paikan päällä ja tilata take away -ruokaa normaalisti.
Kauppuri 5 Burgersin ravintoloitsija Aki Mursu on tyytyväinen Elisan 5G-yhteyteen, jonka yritys otti käyttöön toukokuussa. Kuva on otettu koronarajoitusten aikaan. Tällä hetkellä ravintolassa voi aterioida paikan päällä ja tilata take away -ruokaa normaalisti.
Kuva: Anna Raudaskoski

Suosittu Kauppuri 5 Burgers reagoi nopeasti viime kevään poikkeusoloihin.

”Olemme myyneet noutoruokaa yli 10 vuotta. Siirryimme ensimmäisten joukossa normaalista toiminnasta täysin noutoruokaravintolaksi jo pari viikkoa ennen kuin ravintolat suljettiin”, toteaa Kauppuri 5 -ravintolan ravintoloitsija Aki Mursu.

Sittemmin ravintola on laajentanut tarjontaansa muun muassa omaan verkkokauppaan.

”Hankimme yhteistyökumppaniksi paikallisen taksiyrityksen. He toimittavat ruokatilaukset jopa 25 kilometrin päähän.”

Ravintolassa ei jääty ihmettelemään kevään poikkeuksellista tilannetta toimettomana.

”Yhteistyötä ja uusia keksintöjä hyödynnetään, jos tarve vaatii. Entiseen ei ole paluuta. Sen tajuavat yrittäjät tulevat pärjäämään tässä juoksukisassa. Maaliviivalle asti eivät kaikki yritykset valitettavasti pääse”, Aki Mursu kuvailee.

Yksi tärkeä uudistus muiden lisäksi on uuden tehokkaan nettiliittymän käyttöönotto.

Hyödyllinen 5G käyttöön toukokuussa

Toukokuun alussa Kauppuri 5 otti käyttöön 5G-yhteyden.

”Olen ollut tyytyväinen. Nopeaa ja moitteettomasti toimivaa nettiä tarvitaan”, Aki Mursu toteaa.

Uusi yhteys on jouduttanut maksupäätteiden käyttöä ja toiminut mainiosti Take away -tilausalustojen käytössä sekä verkkokaupassa.

Markkinointi sosiaalisessa mediassa on tärkeä osa liiketoimintaa ja nopeat nettiyhteydet helpottavat sen käyttöä. Somesisältöjä päivitetään ahkerasti.

”Some-tilimme ovat oleellinen osa Kauppuri 5 -nimistä kokonaisuutta. Ne ovat ensisijaisia markkinointikanaviamme.” 

Kesäkuun alussa Kauppuri 5 avasi ovensa asiakkaille tulla aterioimaan paikan päälle. Ravintola on auki joka päivä kello 11–02 ilman erillisiä rajoituksia, anniskelualueen istumapaikkapakkoa lukuunottamatta.  

Elisan palvelut yrittäjien jäsenetu

Oulun 5G-verkko laajeni viime vuoden marraskuussa. Alueen yrittäjät ovat ottaneet sen hyvin vastaan.

”Tiedonsiirtonopeudet ovat lähes kymmenkertaistuneet 5G-liittymien myötä. Yhteys mahdollistaa myös lyhyen viiveen ja suuremman kapasiteetin tiedonsiirtoon,” tietää Elisan yritysasiakkaiden yhteyshenkilö Mikko Juutinen Oulusta.

Elisan myymälä kauppakeskus Valkeassa tarjoaa paikallista yrittäjäpalvelua ja tarjoaa erikoistarjouksia sekä kampanjoita.

”Yrittäjäjärjestöjen jäsenien etuihin kuuluu netti- ja puheliittymien lisäksi yritysnumerointi ja kuukausittain vaihtuvat laitetarjoukset. Elisan yritysmyyjät tavoittaa myös suoraan soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai varaamalla ajan nettisivuilta”, Juutinen kertoo. Netistä löytyvät myös Elisan ajantasaiset kampanjat.

Juttua korjattu 19.7.: korjattu ajankohtaiset tiedot Kauppuri 5:n aukioloajoista ja tilauskäytännöistä.