Hoitojonot: Pohde aikoo purkaa ti­lan­net­ta vuok­ra­työ­voi­mal­la ja li­sä­työl­lä

Sää: Katso miten Oulussa nau­tit­tiin kesän lämmön pa­luus­ta

Luitko jo tämän: OYSissa on jou­dut­tu sul­ke­maan kym­me­nen leik­kaus­sa­lia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Kaup­pa­kort­te­li Pe­ku­riin tulossa pank­ki­kont­to­ri ja ra­vin­to­la vielä tänä vuonna – ti­lois­ta käyn­nis­sä myös useita neu­vot­te­lu­ja

Oulu

Oulun keskustan kauppakortteli Pekuriin Stockmannin entisiin tiloihin on tulossa lisää vuokralaisia, kiinteistön nykyisin omistava Trevian kertoo.

Handelsbankenille saneerataan parhaillaan noin 500 neliön tiloja kiinteistön kolmannen kerroksen entisiin liiketiloihin. Uusi pankkikonttori on tarkoitus avata tänä vuonna.

Niin sanotun Rautatalon ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen on tulossa tanskalaisen ravintolayhtiön Heidi’s Bier Bar -ravintola. Sekin aikoo avata ovensa yhteensä yli 500 neliön tiloissa vielä tämän vuoden puolella.

Jo aiemmin on kerrottu, että tilintarkastusyhtiö KPMG aloittaa Torikatu 15:ssa neljännessä kerroksessa syyskuun alussa. Viidenteen kerrokseen muutti kesäkuussa Suomen Hierojakoulut. Uniresta avasi ravintolansa Pekurin neljännessä kerroksessa elokuun alussa.

Trevianin mukaan Pekurin kauppakortteli kehittyy suunnitelmien mukaisesti koronatilanteesta huolimatta.

– Käynnissä on useita neuvotteluja ravintola-, liike-, toimisto- ja hotellitoimijoiden kanssa, kiinteistövarainhoitaja Jussi Mattila Trevian Asset Management Oy:stä sanoo.

– Tällä hetkellä Pekurin tiloista on vuokrattu yli 60 prosenttia. Hanke on herättänyt laajasti kiinnostusta myös uusissa kansainvälisissä ketjuissa.