Mainos

Katso viides jakso – Geopark Chal­len­ge exp­lai­ned -vi­deo­sar­jan vii­mei­ses­sä jak­sos­sa selviää riit­tää­kö tieto, taito ja uhoa­mi­nen se­lät­tä­mään haas­ta­van kil­pai­lun

Viidennen ja viimeisen jakson myötä Geopark Challenge explained -videosarja päättyy, mutta itse tapahtuman kohokohta koittaa 14. elokuuta.

Rokua Geopark Challengea pääsee seuraamaan elokuussa sivustolta www.kaleva.fi/geoparkchallenge. Kisaa tullaan seuraamaan ympäri vuorokauden ja luvassa on ajankohtaista sisältöä kisan tapahtumista.

Tämän videosarjan tarkoituksena on ollut tuoda esille vähemmän tunnettua urheilulajia. Lähtökohtainen tavoite oli toteuttaa sisältö uudella ja erilaisella tavalla.

Perehtyessämme seikkailu-urheiluun aiheena, kävi selväksi, että lajin taustalla on hyvin myönteinen suhtautuminen liikkumista kohtaan ja kisoihin ovat tervetulleita myös kokemattomammat kisaajat.

Lisäksi sijaintina Unesco Global Geoparkit antavat kisalle ja sen arvoille lisää syvyyttä. Me tekijät halusimme kantaa kortemme kekoon edistääksemme kestävän kehityksen viestin eteenpäin viennissä.

Ideointimme tälle videosarjalle otti vahvasti vaikutteita omista mielenkiinnonkohteistamme mitä tulee nykyaikaiseen sisällöntuotantoon. Tavoite oli yhdistää faktaa, huumoria ja tarinankerrontaa. Näillä eväillä toivomme tavoittavamme kaikenikäisiä katsojia.

Onko videosarjan aiemmat osat vielä katsomatta? Jatka edelliseen jaksoon klikkaamalla tästä.