Mainos

Katso neljäs jakso – Rokua Geopark Chal­lan­gen eri lajien hal­lit­se­mi­nen vaatii kovaa kuntoa ja kes­tä­vyyt­tä sekä ri­pauk­sen kek­se­liäi­syyt­tä

Rokua Geopark Challenge -sivulla kerrotaan, että kisaan lukeutuu vaeltaminen, maastopyöräily, uiminen, melominen, rullaluistelu ja laskeutuminen.

Osa varusteista tulee kisan järjestäjän puolesta. Kilpailijalla täytyy itsellään on muun muassa pyörä, kypärä, rullaluistimet ja sauvat.

Kisaan tulee osallistumaan ensikertalaisia sekä kokeneempia seikkailu-urheilijoita. Osa kilpailijoista on menestynyt maailmallakin vastaavissa kisoissa. Tutustu kilpailijoihin täältä. Kisan osallistumismaksut menevät suoraan Rokuan alueelle makeiden vesien suojelutyöhön.

Kisan radan arvioidaan olevan noin 250 kilometriä pitkä ja nopeimpien joukkueiden uskotaan ylittävän maaliviivan 24 tunnissa. Maaliviiva suljetaan kymmenen tuntia sen jälkeen, kun ensimmäinen joukkue on sen ylittänyt.

Geopark Challenge tulee saamaan jatkoa eri Euroopan lokaatioissa vuonna 2022, mihin kolme parasta joukkuetta Rokualta tulee saamaan kutsun.

Onko videosarjan kolmas jakso näkemättä? Katso se painamalla tästä.