Sähkön hinta: OSS myy sähköä alen­nuk­sel­la – mutta vain jä­se­nil­leen

Teollisuus: Yli­kii­min­gis­sä toimiva Conlog sai jät­ti­kau­pat Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Karl Geiger oli voit­to­vi­rees­sä mä­ki­vii­kon avauk­ses­sa­kin - Antti Aalto oli 23:s ja Niko Ky­tö­sa­ho 31:s

Lentomäen maailmanmestaruuden joulukuussa voittanut Karl Geiger on huippuvireessä myös mäkiviikolla. Saksalainen Geiger avasi tiistaina mäkiviikon Oberstdorfin kilpailun voitolla.

Geiger ponnisti HS137-mäestä 127 ja 136,5 metrin hypyt, joilla heltisi ykköstila 2,8 pisteen turvin. Puolan Kamil Stoch oli 125 ja 132,5 metrin hypyillä toinen ennen Norjan Marius Lindvikiä ja maailmancupia johtavaa Halvor Egner Granerudia.

Saksan Markus Eisenbichler osui ensimmäisellä hyppykierroksella vaikeaan tuulirakoon ja tipahti 118 metriin, mutta liiteli toisella kierroksella kilpailun pisimmän hypyn 142 metriin. Se nosti hänet kilpailussa viidenneksi.

Antti Aalto teki tasaista jälkeä. Hän avasi kilpailun 124 metrin ilmalennolla, venytti toisen 128,5 metriin ja otti sijan 23.

Niko Kytösaho oli epäonninen ja karsiutui niukasti toiselta hyppykierrokselta. Hän ponnisti ensimmäisellä kierroksella 121 metriin ja jäi ensimmäisenä kilpailijana ilman maailmancupin pisteitä ja sijalle 31.

Toiselta kierrokselta karsiutuminen pilasi Kytösaholta myös mahdollisuudet hyvään sijoitukseen mäkiviikon kokonaiskilpailussa.

Mäkiviikko jatkuu uudenvuodenpäivänä Garmisch-Partenkirchenissä ja päättyy loppiaisena Bischofshofenissa.

Juttu päivitetty kauttaaltaan klo 21:28.