Koronarokotukset: Oulu tarjoaa nyt kak­kos­ro­ko­tet­ta ai­kais­tet­tu­na Ou­lu­hal­lis­sa

Kärpät: Pik­ku­pe­dot pa­la­si­vat jouk­kue­har­joi­tuk­siin tuo­reil­la vah­vis­tuk­sil­la

Kalevan ur­hei­lu­pod­cas­tis­sa en­na­koi­daan KeKi:n Inka Ron­kai­sen ja Linda Viidan kanssa per­jan­tai­na alkavaa naisten Su­per­pe­sis­tä – Kuun­te­le jakso täältä


Kempeleen Kirin pelaajat Linda Viita (vas.) ja Inka Ronkainen.
Kempeleen Kirin pelaajat Linda Viita (vas.) ja Inka Ronkainen.
Kuva: Jussi Väätäinen

Kalevan urheilupodcastin tuoreimmassa jaksossa ennakoidaan perjantaina alkavaa naisten Superpesistä. Studiossa vierailivat pohjoissuomalaisen naispesäpallon ainoan pääsarjaseuran Kempeleen Kirin pelaajat Inka Ronkainen ja Linda Viita.

KeKi kohtaa avausottelussaan sunnuntaina Lapuan Virkiän vieraissa. Ensimmäinen kotiottelu on ohjelmassa ensi viikon keskiviikkona Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan.

– Nyt on todella hyvä mahdollisuus tuoda esille naispesistä. Varmasti katsomoon tulee ihmisiä, kun pitkään ei ole ollut mitään urheilua. Jos onnistumme ensimmäisissä otteluissa, ihmiset alkavat kiinnostua enemmän, Viita kommentoi naisten Superpesiksen alkamista ensimmäisenä kotimaisena palloilun pääsarjana.

KeKi:n kapteeni Ronkainen ei pelkää tuoda esille joukkueen mitalitavoitetta.

– Joukkueemme on nuori, mutta meillä on paljon nälkää kehittyä ja päästä eteenpäin. En ole saavuttanut pääsarjatasolla vielä mitään, ja seurakin haluaa ensimmäisen SM-mitalin, Ronkainen kertoi.

Voit kuunnella jakson myös Soundcloudissa tai Spotifyssa.