Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Kalevan ur­hei­lu­pod­cast: ko­ti­maan jal­ka­pal­lo­kau­den hui­pen­ta­van AC Oulun ja RoPS:n lii­ga­kar­sin­nan ennakko – "Vain toinen voittaa ja toinen häviää, ei ole muita vaih­toeh­to­ja"

Kotimainen jalkapallokausi huipentuu tällä viikolla, kun liigan AC Oulu ja Ykkösen Rovaniemen Palloseura kohtaavat keskiviikkona ja sunnuntaina.

Anselmi Nurmelan kipparoima AC Oulu kohtaa liigakarsinnassa Rovaniemen Palloseuran.
Anselmi Nurmelan kipparoima AC Oulu kohtaa liigakarsinnassa Rovaniemen Palloseuran.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kotimainen jalkapallokausi huipentuu tällä viikolla, kun liigan AC Oulu ja Ykkösen Rovaniemen Palloseura kohtaavat keskiviikkona ja sunnuntaina. Pohjois-Suomen herruutta suurempi panos otteluissa on liigapaikka kaudella 2022. Ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona napapiirillä ja toinen sunnuntaina Oulussa.

Kalevan urheilutoimittajat Joonas Hentilä ja Kai Nevala pohjustavat karsintaa Kalevan urheilupodcastin uusimmassa jaksossa.

– Vain toinen voittaa ja toinen häviää, ei ole muita vaihtoehtoja, Nevala pelkistää.

Voit kuunnella jakson alla olevasta soittimesta.

Voit kuunnella jakson myös SoundCloud- ja Spotify-palveluissa.

Lue myös: Sergei Eremenko on saanut kaipaamaansa peliaikaa AC Oulussa, tällä viikolla hän haluaa taistella seuran puolesta liigakarsinnassa: ”Minut otettiin tänne auttamaan, että seura pysyisi liigassa”