Kalevan mo­bii­li­so­vel­lus uu­dis­tui – katso tästä vinkit uuden so­vel­luk­sen käyt­tä­mi­seen

Katso videosta, miten käytät uutta sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso videosta, miten käytät uutta sovellusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kalevan mobiilisovellus uudistui alkukesästä. Keskeinen muutos aiempaan sovellukseen verrattuna on se, että mobiilisovelluksessa on nyt ylävalikon lisäksi alavalikko.

Katso alla oleva opasvideo uudesta mobiilisovelluksesta:

Uudessa sovelluksessa alavalikko on päävalikko. Ylävalikko on jokaisella alavalikon kuvakkeella erilainen. Esimerkiksi Lehdet-sivulla ylävalikosta löytyy tilaamasi näköislehdet.

Alavalikossa on ensimmäisenä etusivu, josta löytyy tuoreita uutisia sekä Kalevan luetuimpia juttuja. Myös Kalevan live-lähetykset sekä sarjakuvat ja tilaajille suunnatut kumppaniedut löytyvät etusivulta.

Alavalikosta löytyy myös Osasto-painike, jonka ylävalikossa on Kalevan eri osastoja. Voit valita esimerkiksi Oulun seutuun, urheiluun tai kulttuuriin liittyviä juttuja.

Haku-painikkeen kautta on puolestaan mahdollista hakea juttuja otsikon, jutun aiheen tai tekijän nimen perusteella.

Ylävalikko toimii pyyhkäisemällä

Ylävalikko toimii samalla tavalla kuin edellisessä sovellusversiossa. Ylävalikon välilehtien välillä voi liikkua pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle. Tällöin myös piilossa olevat välilehdet tulevat näkyviin.

Sovellukseen on tehty useita käyttöä parantavia muutoksia. Etusivulla näkyy aiempaa enemmän juttuja ja koosteita uutistapahtumista. Myös digisisällöt ovat aiempaa monipuolisempia. Ajanviete-osiossa voit täyttää esimerkiksi sudokuja ja ristikoita.

Ideoita ja palautetta sovellukseen liittyen voi antaa tämän linkin kautta.

Jos et ole vielä ladannut päivitettyä sovellusta, voit tehdä sen sovelluskaupastasi tai alla olevista kuvista klikkaamalla.