Juttu ja galleria: Is­lan­ti­lai­set vil­la­pai­dat ja hunaja tekivät kaup­pan­sa Li­min­gan Wanhan ajan jou­lus­sa

Päätoimittajan kolumni: Onko Natosta tulossa uusi Neu­vos­to­liit­to suo­ma­lai­ses­sa kes­kus­te­lus­sa?

Luitko jo tämän: Ou­lu­lais­pa­ri mat­kus­ti 7 kuu­kaut­ta kodiksi re­mon­toi­mal­laan pa­ket­ti­au­tol­la Eu­roo­pas­sa ja löysi paik­ko­ja, joihin ei ta­val­li­sil­la tu­ris­ti­mat­koil­la mennä

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Tilaajille

Kalevan kysely: 84 pro­sent­tia aikoo karsia me­no­jaan – "Kaiken mikä ei ole vält­tä­mä­tön­tä elä­mi­sen kan­nal­ta jätän os­ta­mat­ta"

Moni karsii menot minimiin, kun kaikki on kalliimpaa. Lähes 800 lukijaa vastasi Kalevan kyselyyn. He kertovat, mistä kaikista asioista aikovat luopua, kun sähkön, polttoaineen ja ruuan hinnat ovat korkealla.

– Ruoka on yksi iso kokonaisuus, mistä pystyy säästämään, sanoo oululainen Katariina Vikman. Se onnistuu vertailemalla hintoja ja valmistamalla edullista arkiruokaa. Puolivuotiaan Tuukan ruoat perheessä valmistetaan itse. Vikman ei ole kova shoppailemaan ja lastenvaatteita ja -tarvikkeita hän tykkää ostaa käytettynä muutenkin.
– Ruoka on yksi iso kokonaisuus, mistä pystyy säästämään, sanoo oululainen Katariina Vikman. Se onnistuu vertailemalla hintoja ja valmistamalla edullista arkiruokaa. Puolivuotiaan Tuukan ruoat perheessä valmistetaan itse.

Black Fridayn tarjous!

Digi 3 kk 1 kk hinnalla