Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kaleva kiih­dyt­tää di­git­rans­for­maa­tio­taan – Vil­le-Pet­te­ri Määttä aloit­taa toi­mi­tuk­sen ke­hi­tys­pääl­lik­kö­nä

Oulu

Kalevan toimituksen kehityspäälliköksi on nimetty taiteen maisteri Ville-Petteri Määttä Kajaanista.

Määttä on toiminut viimeksi mediayhtiö Hilla Groupin kehitysjohtajana. Kalevan kehityspäällikkönä hän vastaa Kalevan digikehittämisestä osana toimitusta.

– Tehtävä on uusi, ja se on merkittävä askel digisisältöjemme ja toimintatapojemme kehittämisen tiellä. Tähän asti digitaalisen sisällöntuotannon kehittämistä on tehty hajautetusti ja osana eri ihmisten toimenkuvia, ja koordinoiva ja kokonaiskuvaa hallitseva rooli on puuttunut. Uskon, että tämän tehtävän ja Ville-Petterin myötä saamme systematisoitua tätä kehitystyötä ja lisää voimaa uusien asioiden haltuunottoon, sanoo Kalevan päätoimittaja Sanna Keskinen.

Ville-Petteri Määttä
Ville-Petteri Määttä
Kuva: Ville-Petteri Määttä

Määttä on työskennellyt viime vuodet eri tehtävissä median digikehittämisen parissa, ja hänellä on myös journalistinen tausta lehtikuvaajan työstä.

– On hienoa päästä mukaan osaavaan ja uudistuvaan mediataloon, jossa sisällöt ja asiakas ovat tekemisen keskiössä. Mittavat viime vuosien uudistukset ovat pitäneet Kalevan hyvin mukana median transformaatiossa, sanoo Määttä.

– Oma taustani sisällöntuottajana ja viime vuosien työkokemus digikehittämisen parissa auttaa hahmottamaan tulevaisuuden tarpeita tekijöiden ja asiakkaiden kautta. Työni tulee sijoittumaan juuri tähän väliin ja se on erittäin motivoivaa.

Määttä aloittaa työnsä Kalevassa toukokuun alussa.