Kolumni: Kukaan ei saisi joutua kiu­sa­tuk­si, mutta yhä liian moni joutuu

Kuvagalleria: North of Hell -fes­ti­vaa­li kokosi me­tal­li­kan­san Kuu­si­saa­reen

Kaikki alkoi oman kodin au­to­tal­lis­ta vuonna 1994 – nyt ou­lu­lai­nen mat­to­pe­su­la­yri­tys Pe­su­rai­ta Oy siirtyy Liaton Oy:n omis­tuk­seen

Liaton Oy on ostanut Oululaisen mattopesulayrityksen Pesuraita Oy:n pesulaliiketoiminnan 1.8.2022 lähtien.

Liaton Oy:n toimitusjohtaja Risto Myllynen ja Pesuraita Oy:n Raita-Liisa Kailasuo kättelevät kaupan merkiksi.
Liaton Oy:n toimitusjohtaja Risto Myllynen ja Pesuraita Oy:n Raita-Liisa Kailasuo kättelevät kaupan merkiksi.
Kuva: Kailatec Oy

Liaton Oy kertoo ostaneensa oululaisen mattopesulayrityksen Pesuraita Oy:n pesulaliiketoiminnan 1.8.2022 lähtien.

– Olemme soitelleet toisillemme vuoden sisään vuorotellen Raita-Liisan kanssa ja tiedustelleet myynti- ja ostoaikeita. Kun aika oli kypsä, löysimme heti yhteisen sävelen.

– Meillä on pesula Kempeleessä ja olemme katselleet pitkään palvelupaikkaa pohjoispuolen Oulusta ja nyt se löytyi. Nyt pystymme toimimaan laajasti ympäri Oulua ja Kempelettä myös pesula-automaattiemme johdosta, kertoo Liaton Oy:n toimitusjohtaja Risto Myllynen.

Pesuraita Oy:n nimi sekä brändi siirtyvät Liaton Oy:n omistukseen. Myöskin pesulatyöntekijät siirtyvät Liaton Oy:lle vanhoina työntekijöinä.

– Olen perustanut yrityksen oman kotini autotalliin vuonna 1994 ja kasvu on ollut tasaista. Työmäärä alkoi olla niin runsasta, että en ehtinyt enää keskittyä toisen perheyrityksemme Kailatec Oy:n reskontran hoitamiseen sekä yrityksen kehitykseen.

– Päädyin laittamaan yrityksen myyntiin ja onnekseni Riston kanssa lähti heti hyvin suunnitelmat kehittymään. Olen luottavaisin mielin, että Pesuraita Oy jää hyviin käsiin ja jatkaa Riston kanssa matkaa, sanoo Raita-Liisa Kailasuo.