Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kah­dek­san ou­lu­lais­kou­lua uhat­tu­na - pelkkä säästö on huono syy ala­kou­lun lak­kau­tuk­sel­le

Oulussa suunnitellaan kahdeksan koulun lakkautusta muutaman lähimmän vuoden aikana.Kun mammuttikoulujen pulmat ovat tiedossa, pitää lakkautuspäätöksiä harkita hartaasti.

Kahdeksaa Oulun alueella olevaa koulua on uhkaa lakkautus muutaman vuoden sisällä. Listalla ovat Kiimingin Tirinkylän ja Ylikylän koulut, Keiskan koulu Haukiputaalla, Takkurannan koulu Kellossa sekä Pikkaralan, Sanginsuun, Kuivasojan ja Lämsänjärven koulut (Kaleva 1.3.)

Koulujen kohtalo liittyy taas kerran tehtävään palveluverkkoselvitykseen. Alueellisessa selvityksessä tutkitaan koulujen lisäksi kunkin alueen päiväkotien, nuorisotalojen sekä liikunta- ja kulttuuripaikkojen tarvetta tulevina vuosina. Selvityksiä tehdään 14, yksi jokaisesta  Oulun suuralueesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.