Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­säai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Joko sie­ni­kas­tik­keet ja -sa­laa­tit mais­tu­vat puulta? Näin hyö­dyn­nät syksyn sie­ni­saa­liin uusilla ta­voil­la

Esimerkiksi tuoreiden tattien maku maistuu mahtavassa sieniöljyssä, josta teet vaikkapa majoneesin tattipastalle.

Pienimmät ja sievimmät kantarellit kannattaa säilöä jääkaappiin pikkeliliemeen, joista niitä on kiva noukkia pitkin talvea annosten päälle kauniiksi ja maukkaiksi koristeiksi.
Pienimmät ja sievimmät kantarellit kannattaa säilöä jääkaappiin pikkeliliemeen, joista niitä on kiva noukkia pitkin talvea annosten päälle kauniiksi ja maukkaiksi koristeiksi.

Sienikausi alkoi tänä vuonna runsaana, ja metsistä on löytynyt hyvin tatteja, kantarelleja ja lukuisia muitakin ruokasieniä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.