Tilaajille

Joko sie­ni­kas­tik­keet ja -sa­laa­tit mais­tu­vat puulta? Näin hyö­dyn­nät syksyn sie­ni­saa­liin uusilla ta­voil­la

Esimerkiksi tuoreiden tattien maku maistuu mahtavassa sieniöljyssä, josta teet vaikkapa majoneesin tattipastalle.

Pienimmät ja sievimmät kantarellit kannattaa säilöä jääkaappiin pikkeliliemeen, joista niitä on kiva noukkia pitkin talvea annosten päälle kauniiksi ja maukkaiksi koristeiksi.
Pienimmät ja sievimmät kantarellit kannattaa säilöä jääkaappiin pikkeliliemeen, joista niitä on kiva noukkia pitkin talvea annosten päälle kauniiksi ja maukkaiksi koristeiksi.

Sienikausi alkoi tänä vuonna runsaana, ja metsistä on löytynyt hyvin tatteja, kantarelleja ja lukuisia muitakin ruokasieniä.

Kaikki eivät kuitenkaan pidä sienten koostumuksesta, joten keräsimme tälle aukeamalle hieman erilaisia tapoja hyödyntää sienten mainiota makua muutenkin kuin perinteisten sienikastikkeiden, -pihvien ja -keittojen muodossa.