Metsästys: Poh­jois-Poh­jan­maal­le myön­net­tiin luvat 25 il­vek­sen kaa­ta­mi­seen

Huumerikokset: Oikeus tuo­mit­si eh­dot­to­mia van­keus­ran­gais­tuk­sia tör­keis­tä huu­maus­ai­ne­ri­kok­sis­ta Oulussa

Mainos: Kalevan ti­laa­jan kump­pa­ni­etu­na liput puoleen hintaan Kär­pät-Pe­li­cans ke 27.10. peliin.

JoJon ke­vät­kau­den avaa yh­teis­tuo­tan­to hel­sin­ki­läi­sen Kinetic Orc­hest­ran kanssa

Tanssiesityksen ensi-ilta on kesäkuussa.
Tanssiesityksen ensi-ilta on kesäkuussa.
Kuva: JoJo

JoJo – Oulun Tanssin Keskuksen vuoden 2021 kevätkauden avaa kesäkuussa poikkeusvuoden ensimmäinen ensi-ilta, joka on JoJon ja helsinkiläisen Kinetic Orchestran ensimmäinen yhteistuotanto Mistakes.

JoJon tiedotteen mukaan tanssi ja elävä musiikki yhdistyvät teoksen humoristiseen ideaan yllättäen katsojan dynaamisella mutta lempeällä otteellaan.

Mistakes nähdään Valvesalissa torstaina  10.6. kello 19, perjantaina 11.6. kello 19  ja lauantaina 12.6. kello 19.

Teos lähestyy epäonnistumista uutta luovana voimana ja tutkii väärien valintojen, virheiden ja mauttomuuden olemusta näyttämötaiteessa.

Teoksen koreografiasta vastaa Jarkko Mandelin yhdessä työryhmän kanssa.

Tanssijoina ovat Sanni Giordani, Mia Jaatinen, Anni Koskinen, Kalle Lähde ja Oskari Turpeinen.

Äänisuunnittelusta vastaa Janne Hast ja teoksen muusikoina toimivat Hastin lisäksi laulaja-kitaristi Petri Kautto ja basisti Eero Tikkanen. Valosuunnittelusta ja lavastuksesta vastaa Jukka Huitila, pukusuunnittelusta Kirsi Gum ja tuottajana toimii

JoJo – Oulun Tanssin Keskus on pohjoisen Suomen tanssitaiteen kentällä toimiva ammattitanssin tuotantokeskus, joka tarjoaa kansainvälistä, monilajista tanssitaiteen ohjelmistoa. Pääpaino on nykytanssissa. Tanssitaiteen ammattilaisille JoJo toimii tuotantokeskuksena ja vierailuteatterina sekä tarjoaa kansainvälisiä residenssivaihto-ohjelmia. Lisäksi JoJon yleisötyö tarjoaa kaikille avointa toimintaa, johon osallistuminen ei vaadi kokemusta tanssista tai tanssin katsojuudesta.