Pekingin olympialaiset: Katso ki­saoh­jel­ma tästä

SSAB: Raa­hes­sa saatiin kai­vat­tu päätös: te­räs­teh­das jatkaa

Jal­ka­pal­lon Kak­ko­sen C-lohko hui­pen­tuu Kaleva Livessä kahteen pai­kal­lis­ot­te­luun – Per­jan­tai­na Cast­re­nin il­ta­va­lais­tuk­ses­sa iskevät yhteen OTP ja Her­cu­les

Kaleva näyttää perjantaina tilaajilleen OTP–Hercules -ottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan kauden toiseksi viimeistä Oulun Derbyä myös euron tutustumistilausta vastaan.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi kuumassa heinäkuun illassa Herculesin 1-0 voittoon.
Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi kuumassa heinäkuun illassa Herculesin 1-0 voittoon.
Kuva: Tiina Wallin

Jalkapallon Kakkosen kausi lähenee loppuaan. SJK Akatemia on jo varmistanut nousunsa takaisin Ykköseen, joten oululaisjoukkueet pelaavat loppukaudesta vain kunniasta ja hyvästä sijoituksesta.

OTP:ssä ovet ovat kauden mittaan käyneet kuin saluunassa konsanaan. Useita ulkomaalaispelaajia kesken kauden hankkineen joukkueen peräsimessä operoi tällä hetkellä jo kauden kolmas valmentaja, kun Adrian Rizvani valmentaa sarjanousijaa. Tätä ennen sekä Diogo Pinto että Mariano Galeano kävivät kokemassa pestin tuulisuuden.

Kärjen perässä majailleet OTP ja Hercules menettivät nousumahdollisuutensa SJK Akatemian vakuuttavan pistetahdin vuoksi jo hyvissä ajoin kautta. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Hercules voitti OTP:n 1-0.

Perjantai-illan kamppailusta on lupa odottaa rohkeaa ja viihdyttävää jalkapalloa, kun kaksi paineitta pelaavaa joukkuetta kohtaavat kuumassa paikallistaistossa.

Makseleeko OTP kalavelat takaisin vai onko fokus jo jossain muualla?

Millainen on Herculesin peli-ilme väistyvän päävalmentaja Mikko Isokankaan toistaiseksi viimeisessä Oulun kamppailussa?

Kaleva näyttää perjantaina tilaajilleen OTP–Hercules -ottelun selostettuna monikameralähetyksenä. Pääset katsomaan kauden toiseksi viimeistä Oulun Derbyä myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live.

Suora lähetys Castrenilta alkaa kello 18.15. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18.30. 

Kaleva Liven kauden viimeinen Kakkosen ottelu on 15. lokakuuta klo 18.30 pelattava OLS–OTP.