Nato-jäsenyys: Turkki tukee Suomen Na­to-jä­se­nyyt­tä

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Iso-Syö­te ja Ylläs yh­dis­tä­vät voi­man­sa ensi kesäksi – kes­kuk­set myyvät yh­teis­tä kau­si­kort­tia his­si­pyö­räi­lyyn

Iso-Syöte Bike Park avattiin viime kesänä.

Iso-Syöte Bike Parkin reittitarjonta kasvaa kesälle 2021.
Iso-Syöte Bike Parkin reittitarjonta kasvaa kesälle 2021.

Iso-Syöte Bike Park ja Ylläs Bike Park yhdistävät ensi kesäksi voimansa yhteislipun muodossa. Kesälle 2021 myydään yhteistä kausikorttia, jolla asiakkaat voivat laskea kesäkaudella rajattomasti Iso-Syötteellä ja Ylläksellä.

– Olemme muutaman vuoden ajan tehneet yhteistyötä talvi- ja kesätoiminnassa. Molempien keskusten tavoite on tarjota vierailleen paras mahdollinen kokemus. Sparrailu reiteistä ja suorituspaikoista sekä muusta toimintaan liittyvästä hyödyttää meitä ja koko lajia Suomessa, Mikko Terentjeff Iso-Syötteeltä ja Jere Löytökorpi Ylläkseltä kertovat tiedotteessa.

Suomen suurimmaksi Bike Parkiksi tituleeratulla Ylläksellä on hissipyöräilty jo vuodesta 2008 lähtien. Tulevana kesänä gondolihissin lisäksi ankkurihissi otetaan päivittäiseen käyttöön. Lisäksi Ylläkselle rakennetaan uusia sinisiä reittejä lajiin tutustumisen helpottamiseksi.

Iso-Syöte Bike Park on puolestaan avattu viime kesänä. Tiedotteen mukaan reittimäärät kasvavat ensi kesäksi, ja keskukseen saadaan myös ensimmäistä kertaa kansallisen tason kilpailut. Reitistö on suunniteltu palvelemaan myös vasta-alkajia.

Yhteinen kausikortti on myynnissä 15.3.–30.4. molempien keskusten verkkokaupoissa. Kausilipun hinta on 188 euroa.