Autot: Au­ton­raa­to muuttui ou­lu­lai­sen tu­nin­ki­ker­hon hal­lis­sa 30 000 euron sau­na-au­tok­si

Kaleva Live: Koi­vu­lan tilan lehmät kir­ma­si­vat lai­tu­mel­le Mu­hok­sel­la

Koti-Kaleva: Ou­lu­lais­per­heen re­mon­tit tehdään nol­la­bud­je­til­la – tar­vik­keet han­ki­taan omista va­ras­tois­ta ja ros­ka­la­va­ryh­mäs­tä

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Iro­nis­ta – jos NHL-pe­laa­jat jäävät pois Pe­kin­gis­tä, Lei­jo­nil­la on entistä parempi sauma olym­pia­kul­taan

Jos vietit maanantaiaamuasi aistit valppaina, saattoi korviisi kantautua laaja pettymyksen huokaus. Alakulo ei ollut vain yhden tai kahden ihmisen asia, vaan siihen yhtyi koko suomalainen jääkiekkoyhteisö.

Carolinan NHL-pelaaja Teuvo Teräväinen kertoi Ylelle NHL:n pelaajayhdistyksen keskusteluihin viitaten, että NHL-pelaajat eivät lähde helmikuussa Pekingin olympialaisiin. NHL ei ollut maanantai-iltana Suomen aikaa vahvistanut lopullisesti vetäytymispäätöstä, mutta Teräväisen kommenttien todenperäisyyttä ei kannata kyseenalaistaa.

Maailman kovimman jääkiekkoliigan viime aikojen pandemiakaaos ja olympiaisäntä Kiinan tiukka koronaprotokolla ovat ajamassa tilanteen jo etukäteen väläyteltyyn umpikujaan.

Vaikka olympialaiset on jokaisen huippu-urheilijan suuri unelma, ei viidellä tarunhohtoisella renkaalla kehystetty tapahtuma juuri nyt näyttäydy miljöönä, jonne NHL-tähtien on aivan pakko päästä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.