Kirkko: Oulun tuo­mio­ro­vas­ti Satu Saa­ri­nen: Samaa su­ku­puol­ta olevien vih­ki­mi­sen aika on nyt

Vanhat kuvat: Nuo­ri­so­muo­ti innosti 2010-lu­vun Oulussa

Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ins­pi­raa­tio­ta ri­vi­ta­lo­asun­non kel­la­ri­re­mont­tiin et­si­mäs­sä – ra­ken­ta­mi­sen ja re­mon­toin­nin messut jat­ku­vat Ou­lu­hal­lis­sa koko vii­kon­lo­pun

Keväinen messutapahtuma alkoi vilkkaana avajaispäivänään perjantaina.

Terhi ja Petri Aikio ovat remontoimassa rivitaloasuntonsa kellaritiloja. Messuilta he olivat hakemassa viime hetken ideoita materiaalivalintoihin.
Terhi ja Petri Aikio ovat remontoimassa rivitaloasuntonsa kellaritiloja. Messuilta he olivat hakemassa viime hetken ideoita materiaalivalintoihin.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Takkoja, kattoja, seinäpaneeleja, lattiamateriaaleja, remontti- ja suunnittelupalveluja ja hirsitalorakentamista... Ouluhallissa avautui perjantaina rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Rakentaja Oulu, joka keräsi väkeä paikalle heti jo avajaispäivänä perjantaina. Käytävillä kulki etupäässä pariskuntia ja perheitä remonttivinkkejä hakemassa. Osa taas oli etsimässä tietoa talonrakentamisurakasta ja tutustumassa materiaaleihin.

Perjantai-iltapäivänä väkeä ei ollut ihan tungokseksi asti, mutta moni näytteilleasettaja kommentoi päivän olleen vilkas.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.