Tilaajille

Hel­sin­ki­läis­ra­vin­to­la Emo avaa pop up -ra­vin­to­lan Ou­lan­gan kan­sal­lis­puis­toon – "Kuu­sa­mo py­säyt­tää ar­vos­ta­maan luontoa ja kat­so­maan sitä kii­tol­li­suu­del­la", ra­vin­to­loit­si­ja kehuu

Helsinkiläisravintola Emo avaa Oulangan kansallispuistoon pop up -ravintolan, joka toimii 24.–26. helmikuuta. Kuvassa Oulangan kansallispuiston Kiutaköngäs.
Helsinkiläisravintola Emo avaa Oulangan kansallispuistoon pop up -ravintolan, joka toimii 24.–26. helmikuuta. Kuvassa Oulangan kansallispuiston Kiutaköngäs.
Kuva: Mikko Halvari

Helsinkiläisravintola Emo avaa helmikuun lopussa pop up -ravintolan Oulangan kansallispuistoon. Osa 24.–26. helmikuuta toimivan ravintolan tuotoista lahjoitetaan luonnonsuojeluun.

Vuonna 2013 perustettu Emo on erikoistunut moderniin eurooppalaiseen ruokakulttuuriin ja luonto ja kotimainen ruoka ovat osa ravintolan henkeä. Emon ravintoloitsija Ilkka Lääveri kertoo tiedotteessa, että luonnon helmassa järjestettävä pop up -ravintola mahdollistaa paikallisten raaka-aineiden käytön keittiössä aivan ruoan alkulähteellä.