Mainos

Har­taan­se­län mai­se­miin ra­ken­tuu uniikki ker­ros­ta­lo­koh­de – ”Täl­lai­sel­le si­jain­nil­le tulee harvoin mah­dol­li­suus ra­ken­taa aivan uutta”

Rakennusliike Laptin Länsi-Tuiraan rakentuvan Kisakentän Onnin rakentaminen alkaa tänä keväänä.

Asunto Oy Kisakentän Onni rakennetaan vehreään kaupunginosaan, lähelle Oulujoen rantaa, puistoja, ulkoilupaikkoja sekä pyöräbaanaa.
Asunto Oy Kisakentän Onni rakennetaan vehreään kaupunginosaan, lähelle Oulujoen rantaa, puistoja, ulkoilupaikkoja sekä pyöräbaanaa.

Rakennusliike Lapti Oy aloittaa tänä keväänä uuden kerrostalokohteen rakentamisen Länsi-Tuiraan Kangastielle. Asunto Oy Kisakentän Onnin arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2023.

Seitsemänkerroksinen Kisakentän Onni nousee yhdelle Oulun suosituimmista asuinalueista, ja kohde on herättänyt runsaasti mielenkiintoa jo ennen ennakkomarkkinoinnin aloitusta.

Useampien pian ennakkomyyntiin tulevien kotien lasitetuilta parvekkeilta voi ihailla puistomaisemaa, ja osalta ylempien kerrosten  parvekkeilta avautuu vaikuttava näky suoraan Hartaanselälle.

”Tällaiselle paikalle tulee harvoin mahdollisuus rakentaa aivan uutta. Kisakentän Onni on uniikki kerrostalokohde, jonka kodit sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kohde on kiinnostanut ihmisiä jo ennakkoon erittäin paljon”, Rakennusliike Laptin myyntipäällikkö Janne Karhumaa kertoo.

Lähellä palveluita, omassa rauhassa

Kisakentän Onni rakentuu uusiutuvaan Kangastien kortteliin, viihtyisään ja rauhalliseen Länsi-Tuiran kaupunginosaan lähelle Oulujoen rantaa.

Laptin kohteet suunnitellaan aina yksilöllisesti kuhunkin ympäristöön sopivaksi. Silloin, kun rakennetaan vanhalle asuinalueelle, sekä suunnittelussa että rakentamisessa pitää ottaa vielä tavallista enemmän huomioon olemassaoleva alue ja sen asukkaat.

”On ollut todella mielenkiintoista suunnitella tätä hanketta, ja yleensä mielenkiintoisessa hankkeessa on sopiva määrä haasteitakin. Kisakentän Onnia on suunnittelemassa hyvä ja ammattitaitoinen suunnittelutiimi, jonka kanssa olemme koonneet toimivan ja onnistuneen kokonaisuuden. Sen voimme nyt ilolla esitellä ja tarjota asiakkaillemme”, projektipäällikkö Tanja Forstén kertoo.

Rakennusliike Laptin myyntipäällikkö Janne Karhumaa ja projektipäällikkö Tanja Forstén ovat iloisia saadessaan esitellä asiakkailleen uniikin Kisakentän Onnin.
Rakennusliike Laptin myyntipäällikkö Janne Karhumaa ja projektipäällikkö Tanja Forstén ovat iloisia saadessaan esitellä asiakkailleen uniikin Kisakentän Onnin.

Kisakentän Onni on sijainniltaan erinomaisella paikalla. Sen lähellä on monipuolisten palveluiden lisäksi runsaasti ulkoilu- ja liikuntapaikkoja sekä koko Oulun läpi kulkeva pyöräbaana.

Kotiovelta voi lähteä helposti kävelylle Pikisaareen tai urheilemaan Kuusisaaren liikuntapuistoon, torille lättykahveille, kirjastoon, elokuvateatteriin tai merenrantaan Nallikariin. Joka paikkaan on sopiva matka niin kävellen kuin pyörällä.

”Länsi-Tuira on todella tykättyä aluetta, jossa kaikki palvelut ovat aivan lähellä. Kulkuyhteydet myös omalla autolla ja bussilla liikkuessa ovat hyvät”, Karhumaa sanoo.

Kisakentän Onni on kohde, jota moni etsii

Asunto Oy Kisakentän Onnin asunnot on suunnattu kuluttaja-asiakkaille ja asuntoja myydään vain yksi asunto ostajaa kohden.

Kerrostaloon valmistuu 57 kotia aina tilavista 29 neliön yksiöistä 76 neliön saunallisiin kolmioihin. Kohteessa on lämmin ja tilava pyörävarasto, ja ulkona on runsaasti runkolukittavia pyörätelineitä. Pihan autopaikoista osa on katoksessa, ja kaikilla autopaikoilla on valmiina hybridiautojen latausmahdollisuus.

Laptilla tiedetään jo vuosien kokemuksella, että usein ihmiset kiinnittävät ensimmäisenä huomiota sijainnin lisäksi asuntojen pohjaratkaisuihin ja valoisuuteen sekä ikkunoista ja parvekkeelta avautuviin näkymiin. Nämä seikat on otettu tässäkin kohteessa huomioon jo suunnitteluvaiheessa.

Lisäksi Kisakentän Onnin suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty asuntojen esteettömyyteen.

”Kohteessa on suorat, helppokulkuiset sisäportaat ja sähköinen ulko-oven avaus. Asunnoissa on käytetty pääosin liukuovia ja asuntojen kylpyhuoneet ovat hieman tavallista suurempia. Ensimmäisessä kerroksessa on pesupiste, jossa voi huuhdella niin rollaattorit kuin koirien tassut. Kohde palvelee siis monenlaisia tarpeita ja sopii kaiken ikäisille”, Tanja Forstén kertoo.

Kisakentän Onni vastaa monen omaa kotia etsivän haaveisiin. Janne Karhumaa on iloinen mahdollisuudesta tarjota uusia koteja näin hienosta ja ainutlaatuisesta ympäristöstä.

”Loppujen lopuksihan on kyse siitä, että me rakennamme ihmisille koteja – se on meillä aina suunnittelun tärkein lähtökohta. Kisakentän Onni on sellainen kerrostalokohde, jota monet meidän asiakkaista etsivät. Uskon, että nämä kodit menevät kaupaksi nopeasti.”

Haluatko lisätietoa kohteesta? Jätä yhteystietosi Laptin nettisivuille, niin kuulet lisää asunnoista jo ennen ennakkomarkkinoinnin käynnistymistä.