Rakentaminen: Ta­lo­teh­taan toi­mi­tus­joh­ta­ja ih­met­te­lee Oulun ahdasta kaa­voi­tus­ta

MM-kisat: Suvi Aherto on pais­ki­nut kaksi ja puoli vuotta hommia ko­ti­ki­so­jen on­nis­tu­mi­sen eteen

Tilaajille

"Ha­lu­taan­ko Suo­mes­sa todella taan­tua?" Broi­le­rin­tuot­ta­jan mukaan tur­ve­po­li­tiik­ka uhkaa vaa­ran­taa elin­tar­vi­ke­tur­val­li­suu­den, mi­nis­te­ri lupaa toi­men­pi­tei­tä

Suomalaiset syövät vuosi vuodelta enemmän broilerinlihaa. Turvetta käytetään suomalaisilla broileritiloilla lattialla kuivikkeena.
Suomalaiset syövät vuosi vuodelta enemmän broilerinlihaa. Turvetta käytetään suomalaisilla broileritiloilla lattialla kuivikkeena.
Kuva: Vesa Saivo

Halutaanko Suomessa todella taantua ja vaarantaa elintarviketurvallisuutemme omilla päätöksillämme?

Näin pohtii maatalousyrittäjä ja broileritilallinen Eeva Korimäki. Hänen mielestään kotimaisen energiaturpeen veronkorotuksella voi olla kohtalokkaita seurauksia.