Kirkko: Oulun tuo­mio­ro­vas­ti Satu Saa­ri­nen: Samaa su­ku­puol­ta olevien vih­ki­mi­sen aika on nyt

Vanhat kuvat: Nuo­ri­so­muo­ti innosti 2010-lu­vun Oulussa

Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Kolumni
Tilaajille

Hal­li­tus­oh­jel­maan pitää si­säl­lyt­tää uusi poh­joi­nen ta­lous­maan­tie­de

Tarvitsemme laaja-alaista yhteistyötä. On priorisoitava Pohjois-Suomen suuralueen tasolla toimet, jotka ovat alueemme kannalta kaikkein kriittisimmät.

Uusi pohjoinen talousmaantiede herättää laajaa kiinnostusta. Tämän vuoksi on tärkeää, että pohjoisen alueemme merkittävä strateginen sijainti tunnistetaan ja tunnustetaan tulevissa hallitusneuvotteluissa. Jotta saamme pohjoiselle tärkeät tavoitteet hallitusohjelmaan, tarvitsemme laaja-alaista yhteistyötä.

Meidän on priorisoitava Pohjois-Suomen suuralueen tasolla toimet, jotka ovat alueemme kannalta kaikkein kriittisimmät. Tarvitsemme taitavat johtajat alueemme kuntiin, maakuntaliittoihin ja muihin edunvalvontaorganisaatioihin, joilla on kyvykkyyttä viedä viestiämme eteenpäin ja antaa sisältöä alueemme poliittiseen vaikuttamistyöhön.

Meidän on syytä esittää asiamme hyvällä itsetunnolla. Voimme peräänkuuluttaa positiivista kulmaa pohjoiseen panostamisessa: kyse on koko Suomen menestyksen turvaamisesta.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.