Oulu: Kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Ou­lu­lais­ten ba­naa­nit kyp­sy­vät Van­taal­la

Harrastukset: Suo­si­tuil­le ke­ra­miik­ka­kurs­seil­le pääsee Oulussa vain tuu­ril­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Hain yri­tyk­sel­le ko­ro­na-avus­tus­ta, ja se on vaa­ti­nut kär­si­väl­li­syyt­tä

Hallituksella on ollut hyvä tarkoitus yritysten tukemisessa korona-aikana – kenties myös tulevaisuuteen katsovampi kuin moni osasi alkuun arvatakaan. Harmi vain, että toteutus on ontunut alusta lähtien.

Otetaan ensin yksi yritys, lisätään mukaan koronavirus ja maustetaan ripauksella häiriötilannetukea. Siitähän se maukas soppa saadaan aikaiseksi!

100 000 euroa bloggarin suklaan kehitykseen. Näin uutisoitiin keväällä Huono Äiti -yrittäjä Sari Helinin Business Finlandilta saamaa tuotekehitystukea. Täytyy myöntää, että itsekin ihmettelin tätä ja muutamia muita koronakevään tukipäätöksiä.

Tällä viikolla saimme tietää, mihin rahoitusta oli haettu – uuden valmisruokaidean kehittämiseen ja toteuttamiseen. Hatunnosto Sarille rohkeasta liikusta yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä! En enää ihmettele myönteistä tukipäätöstä.

Hain myös yrityksellemme korona-avustusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.