Hää­mu­siik­ki­kon­sert­ti ka­jah­taa Ou­lu­joen kir­kos­sa he­la­tors­tai­na, paikan päälle pääsee ko­koon­tu­mis­ra­joi­tus­ten puit­teis­sa

Oulujoen kirkossa pidettävään tilaisuuteen voi osallistua virtuaalisesti tai paikan päällä kokoontumisrajoitusten puitteissa.
Oulujoen kirkossa pidettävään tilaisuuteen voi osallistua virtuaalisesti tai paikan päällä kokoontumisrajoitusten puitteissa.
Kuva: Jukka Leinonen

Oulun seurakuntien järjestämä kevään häämusiikkikonsertti on ohjelmassa Oulujoen kirkossa helatorstaina 13. toukokuuta kello 15.

Tilaisuudessa kuullaan perinteisiä ja uudempia uruille sopivia häämarsseja ja -lauluja sekä esitellään vihkitoimitukseen sopivia yksinlauluja. Lisäksi ohjelmassa on vihkivirsien yhteislaulua.

Tilaisuuteen voi osallistua myös paikan päällä voimassa olevien kokoontumisrajoitusten puitteissa. Paikalle tulevien on ilmoittauduttava Oulujoen seurakunnan kirkkoherranvirastoon viimeistään keskiviikkona 12. toukokuuta kello 14 mennessä. Ilmoittautumisnumero on 08 5313 500.

Tilaisuuteen voi osallistua ajan hengelle tyypillisesti myös virtuaalikirkon kautta.

Konsertin on tarkoitus auttaa häitään suunnittelevia musiikin valinnassa.

– Kirkossa pidettävässä vihkitoimituksessa musiikilla on suuri merkitys tilaisuuden kokonaisuuden kannalta. Joskus voi olla hieman haastavaa valita sopivaa ja itselle mieluista musiikkia tähän tärkeään tapahtumaan, Haukiputaan seurakunnan kanttori Hannu Niemelä sanoo tiedotteessa.

Oulun seurakuntien kanttoreista tilaisuudessa ovat mukana Sirpa Ilvesluoto, Peter Marosvari, Jarkko Metsänheimo, Hannu Niemelä, Lauri Nurkkala, Tarja Sakko, Johanna Simonen ja Katri Sippola.