Liikenne: Täys­säh­kö­tak­sit yleis­ty­vät Oulun tol­pil­la

Kolumni: Ei kannata sai­ras­tua, jos asut syr­jä­se­dul­la

Oulu: Kii­ke­liin suun­ni­tel­tu me­ri­kyl­py­lä hakee jälleen li­sä­ai­kaa – ja on to­den­nä­köi­ses­ti saa­mas­sa sitä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Fes­ti­vaa­li toi­sen­sa jälkeen jätti kesän väliin, mutta ou­lu­lai­nen Var­jo-fes­ti­vaa­li päätti toisin – ”Ih­mi­sil­lä on nyt kovasti intoa lähteä elävän mu­sii­kin ta­pah­tu­miin"

Järjestäjien mielestä Varjo-festivaali soveltuu hyvin poikkeusolojen festivaaliksi, sillä yleisömäärä on alusta alkaen haluttu pitää pienehkönä.Roope Sulkala ja Johanna Vuorela kertovat, että Varjo-festivaalin järjestelyt etenevät hyvin. Tuorein kiinnitys Kuusisaaressa järjestettävälle festivaalille on vaalalaislähtöinen duo Maustetytöt.
Roope Sulkala ja Johanna Vuorela kertovat, että Varjo-festivaalin järjestelyt etenevät hyvin. Tuorein kiinnitys Kuusisaaressa järjestettävälle festivaalille on vaalalaislähtöinen duo Maustetytöt.
Kuva: Pekka Peura

Jännittäviä aikoja on eletty, kun on seurattu koronatilanteen kehittymistä sekä viranomaisilta tulevia määräyksiä ja ohjeistuksia, myöntävät Pro Piknik Festivals Oy:n promoottori Roope Sulkala ja tapahtumatuottaja Johanna Vuorela.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.