Taivalkoski: Tai­val­kos­ken eronnut kun­nan­joh­ta­ja tie­dot­tees­saan Kun­ta­leh­des­sä: "Minuun is­tu­tet­tiin pelon siemen"

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Mainos: Kaleva Digin ke­sä­tar­jous: 17,90 € 3kk, vain tänään.

Tilaajille

"E­tu­lin­jas­sa olevan täytyy painaa roh­keam­min kaasua kuin tois­ten", sanoo Iin uusi kun­nan­joh­ta­ja Mar­juk­ka Man­ni­nen

Iin uusi kunnanjohtaja Marjukka Manninen sanoo, että kunta pärjää profiloitumalla ja uskaltamalla. Juuri niin Iissä on tehty pitkäjänteisesti, ja Manninen aikoo kunnan johdossa painaa entistä enemmän kaasua.

Marjukka Manninen sanoo, että Ii on yksi Pohjois-Pohjanmaan harvoista kasvavista kunnista.
Marjukka Manninen sanoo, että Ii on yksi Pohjois-Pohjanmaan harvoista kasvavista kunnista.
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Marjukka Mannisen valinnasta Iin kunnanjohtajaksi tulee nyt kuluneeksi reilu viikko. Hän sanoo, että hyvät tunnelmat ovat vain vahvistuneet ensihetkien jälkeen. Iin kunnanvaltuusto teki päätöksensä toissa maanantaina äänin 18–13.

– Äänestys oli tiukka, mutta ääniä tuli kaikista puolueista. On paras tapa aloittaa työt, kun ei ole vain yhden leirin valitsema. Vaikka nykyinen työni Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtajana on ollut todella mielenkiintoista ja opettavaista, omasta mielestäni ja vahvuuksiltani olen kuntajohtaja. Se on monipuolista ja kiehtovaa työtä. Kokonaisvaikuttamisen mahdollisuudet ovat suuret.