Mainos

Elisa ja Poh­jois-Poh­jan­maan Yrit­tä­jät tarjosi jä­se­nis­töl­le suo­si­tun elo­ku­va­il­lan ja hetken hen­gäh­tää tv:n ääressä

Jäsenyrittäjät tarttuivat hanakasti mahdollisuuteen viettää hetki vapaata. Mieleisen elokuvan sai valita itse Elisan striimauspalvelusta. PPY hemmotteli jäsenistöään tarjoamalla elokuvan kylkeen vielä oululaisen Chokosomnian suklaata. Tässäpä pari hetkeä elokuvaillan tunnelmista.

Anu Suotula-Teppo katsoi ihanan romanttisen ja samalla surullisen leffan A Star is born. Leffaseurana oli  aviomies ja ruskea  labradorinnoutaja Mocca. Leffaherkkuna oli itsetehtyä omenavaniljarahkaa ja levyllinen oululaista osaamista eli Chocosomnian tummaa suklaata appelsiininmakuisena.
Anu Suotula-Teppo katsoi ihanan romanttisen ja samalla surullisen leffan A Star is born.
Anu Suotula-Teppo katsoi ihanan romanttisen ja samalla surullisen leffan A Star is born.
Kuva: Anu Suotula-Teppo

”Olipa ihana leffailta kotisohvalla. Katsoin pitkästä aikaa ihanan romanttisen ja samalla surullisen leffan A Star is born. Tämä oli jo kolmas kerta ja elokuva aina vain paranee!

Leffaseurana minulla oli  aviomies ja ruskea  labradorinnoutaja Mocca. Mocca tosin nukkui  koiranunta koko leffan ajan, mutta uskon että hänkin nautti hyvästä musiikista ja viihtyi seurassamme koko elokuvan ajan.

Leffaherkkuna meillä oli itsetehtyä omenavaniljarahkaa ja levyllinen oululaista osaamista eli Chocosomnian tummaa suklaata appelsiininmakuisena. Aivan ihana yhdistelmä.

Tämä olis just sitä, mitä tarvitsin tänä viikonloppuna. Omalla sohvalla, lämpimässä viltinmutkassa, herkkuja ja mainio leffa.”

Anu Suotula-Teppo, Kunnostamo – Valmentaja Anu Suotula-Teppo

Sanna Paakkonen katsoi Jättiläinen-leffan miehensä kanssa leppoisasti sohvankulmassa makoillen.
Sanna Paakkonen katsoi Jättiläinen-leffan miehensä kanssa leppoisasti sohvankulmassa makoillen.
Kuva: Sanna Paakkonen

”Katsoin Jättiläinen-leffan mieheni kanssa leppoisasti sohvankulmassa makoillen, kynttilänvalossa pönttöuunin lämmössä. Jättiläinen käsitteli suuria unelmia ja yritteliäisyyttä kahdesta täysin vastakkaisesta näkökulmasta. Vaikka leffa on julkaistu jo muutama vuosi sitten, ovat Talvivaaraan liittyvät uutisoinnit edelleen tuoreessa muistissa. Kiitos Elisa & Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät kun tarjositte mahdollisuuden kiireettömään vapaailtaan!”

Sanna Paakkonen,  WTF Design Oy