Joukkoliikenne: Oubus käyttää tuu­raa­jia, jotka tekevät vuoroja ilman työ­so­pi­mus­ta

Pohteen säästöt: Liminka me­net­tää ter­veys­kes­kuk­sen

Luonto: Kii­min­gis­tä löytyi täysin tun­te­ma­ton sie­ni­la­ji

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ei anneta Fifan tuhota hienoa lajia – aion katsoa kisat naut­tien jal­ka­pal­loi­lus­ta yrit­täen samalla yl­lä­pi­tää ju­nio­rien kiin­nos­tuk­sen lajiin

Ovathan nuo tämänvuotiset jalkapalloilun miesten MM-kisat todella vaikeat katsojan kannalta. Ihmisoikeuskysymykset ja korruptioepäilyt ovat – erikseen niitä erittelemättä, koska ne ovat kaikkien tiedossa – tietenkin kaikkein pahin ja tärkein epäkohta.

Kaleva (3.11.) uutisoi jalkapalloilun MM-kisojen isäntämaan torjuvan korvausrahaston perustamisen rakennusprojekteissa kuolleille tai loukkaantuneille siirtotyöläisille.

Fifan mukaan rahastosta käydään jatkuvaa vuoropuhelua. Siis käydään vain vuoropuhelua – eikö Fifa olekaan se taho, joka päättää kisoista?

Lisäksi ihmetyttää, että kisaisännäksi joulukuussa 2010 valittiin maa, joka edellisen kuun Fifa-rankingissa oli sijalla 114. Siis maa, joka pääsee kisoihin isäntämaan statuksella ilman karsintaa!

Omien maanosien mestaruuskisoissa menestyneistä ainakin Mali, Egypti, Portugali, näyttäisivät vilahtavan nykyisen Qatarin maajoukkueen pelaajien syntymäpaikkoina ja kansallisuuksina – monet heistä kylläkin saattavat olla Qatariin jo lapsuudessa siirtyneitä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.