Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Edus­kun­ta­vaa­lien voit­ta­ja­ki­sa ki­ris­tyy en­ti­ses­tään, kes­kus­tal­le uu­sin­kaan kan­na­tus­mit­taus ei tuo valoa

Tuorein kannatusmittaus kertoo, että Suomen pääministeri voi olla kuka tahansa kolmikosta Orpo, Marin ja Purra. Keskustan kannatusharppaukselta alkaa jo aika loppua kesken.

Suomen eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 2.4. Demokratian juhlapäivä edessä siis kuukauden päästä. Ennakkoäänestys puolestaan alkaa jo alle kolmen viikon päästä, keskiviikkona 22.3.

Kisa vaalivoittajasta on täysin auki, eikä vain siksi, että yhtään ääntä ei vielä ole annettu. Tilanne on avoin ennen kaikkea kolmen kärjen pienten erojen takia.

Ylen Taloustutkimuksella teettämän kannatusmittauksen mukaan Kokoomus johtaa edelleen 20,8 prosentin lukemalla, mutta puolueen kannatusliuku jatkuu.

Hiipivää pelkoa kokoomuksessa lisää se, että kaksi pahinta kilpailijaa eli SDP ja perussuomalaiset nostivat nyt kumpikin kannatustaan.

Tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät