Ravintolat: Kok­ki­pu­la vaivaa Oulun ra­vin­to­loi­ta

Live: Seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä Ou­lu­hal­lis­ta suorana tästä

Baarit: Oulussa on puo­len­tu­si­naa cock­tail­baa­ria, mutta vain yhdessä se on pääasia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Broi­le­ris­ta taiot het­kes­sä her­kul­lis­ta thai­keit­toa tai hau­du­tat tun­nis­sa to­maat­tis­ta uu­ni­vuo­kaa oh­ra­pe­dil­lä – sii­pi­kar­jan suosio näkyy ku­lu­tus­lu­vuis­sa

Pakastekanan sitkeys oli pitkään asenne-esteenä broilerin Suomen valloitukselle. Kun valikoima laajeni, kansa löysi siipikarjalihan, jonka suosio kasvaa vuosi vuodelta.

Muutamalla kuivakaapin ja pakastimen luottotuotteella taiot lämmittävän thai-kanakeiton alta aikayksikön.
Muutamalla kuivakaapin ja pakastimen luottotuotteella taiot lämmittävän thai-kanakeiton alta aikayksikön.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Ensimmäiset broilerit pyrähtivät virallisesti Suomeen Tanskasta vuonna 1959. Siitä alkoi hidas mutta ansiokas ruokalautasten valloitus. Kun kuluttajat alkoivat saada kaupoista fileitä ja suikaleita, kulutus kääntyi selkeään nousuun.

Kolmekymmentä vuotta sitten kauppoihin saapui uutuus, johon lama-ajan kansa rakastui.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.